Frigiderul care (îţi) vorbeşte

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 20 mai 2008

Beko lansează pe piaţa din România un nou produs inovator sub umbrela "Soluţii Ingenioase de la Beko": Combina frigorifică cu Voice Recorder. Acest produs, unic pe piaţa din România, propune o nouă modalitate de interacţiune cu şi prin intermediul electrocasnicelor. Dispozitivul digital localizat pe uşa combinei frigorifice se înscrie cu succes în tendinţa actuală a multi-funcţionalităţii deoarece face posibilă înregistrarea şi redarea de mesaje vocale, precum şi utilizarea ceasului şi setarea timer-ului, funcţii extrem de utile în spaţiul modern al bucătăriei.

Astfel, noua combină frigorifică Beko cu voice recorder oferă o perspectivă diferită în ceea ce priveşte comunicarea în familie. Printr-o simplă apăsare de buton, utilizatorul poate lăsa, prin intermediul frigiderului, mesaje pentru cei dragi sau poate asculta mesajele care i-au fost lăsate. În plus, timer-ul încorporat în display-ul digital poate fi un ajutor esenţial în "situaţiile de criză" ale activităţii casnice. Noua combină Beko cu Voice Recorder devine astfel un membru de încredere al familiei, propunând cele mai ingenioase soluţii pentru confort şi bună dispoziţie.

Combina frigorifică cu Voice Recorder face parte dintr-o gamă complexă de aparate frigorifice marca Beko. Aceste produse încorporează dotări şi funcţii speciale menite să ofere consumatorilor cele mai ingenioase soluţii: voice recorder, full no frost, filtru Anti-Bacteria, filtru Anti-Miros, afişaj şi control electronic, dozator de apă, funcţia HygION, funcţia de congelare/răcire rapidă.

"Preocuparea constantă de a oferi produse ce încorporează cele mai noi tehnologii, funcţii speciale, adaptate la nevoile consumatorilor, design inteligent, preţuri competitive, aceasta este formula prin care am reuşit să-i cucerim pe clienţii noştri", a declarat Monica Iavorschi, Director Marketing şi Vânzări.

Beko la nivel mondial

Beko este un brand premium de electrocasnice, cu notorietate la nivel mondial. În cei peste 15 ani de experienţă pe pieţele globale, Beko a câştigat aprecierea şi recunoaşterea consumatorilor, oferind calitate, servicii şi valoare adăugată prin intermediul produselor sale. Astăzi, la fiecare 2 secunde, în lume este vândut un produs Beko.

Marca Beko este prezentă în peste 100 de ţări, oferind o gamă diversă ce cuprinde peste 2.000 de modele. Beko se numără printre mărcile de top pe multe din pieţele externe: în Marea Britanie Beko este lider pe segmentul aparatelor frigorifice, iar în Belgia pe cel al aragazelor, în timp ce în Lituania Beko este lider al pieţei de electrocasnice.

Marca Beko aparţine concernului Arçelik A.S, cea mai mare corporaţie industrială din sectorul privat din Turcia, ce deţine 12 fabrici, 13 filiale de marketing şi vânzări la nivel mondial şi peste 17.000 angajaţi.

Viziunea Beko este aceea de a ajunge una din primele 10 mărci de electrocasnice la nivel mondial până în 2010.

Beko în România

Beko a intrat în portofoliul companiei Arctic în anul 2003, la scurt timp după preluarea pachetului majoritar de către Arçelik.

Prin produse la standarde internaţionale, aliniate la cele mai moderne tehnologii, prin politica de distribuţie şi prin campanii inovative de comunicare, marca Beko se numără astăzi printre primele 6 mărci de electrocasnice în ceea ce priveşte cota de piaţă şi nivelul de notorietate.

Gama de produse Beko din România include: aparate frigorifice, maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, aragazuri, televizoare, LCD-uri şi electrocasnice încorporabile. Acestea beneficiază de o prezenţă susţinută în cele mai mari magazine de electrocasnice din ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb