GABRIELA FIREA: "Am fost surprinsă de arestarea Sorinei Pintea "

C.B.
Politică / 1 martie 2020

Gabriela Firea (Sursă foto: Facebook)

Gabriela Firea (Sursă foto: Facebook)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă duminică după amiază, într-o emisiune la Antena 3, că este "surprinsă" de arestarea fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea şi acuză folosirea anchetei DNA de către unii politicieni în scop electoral.

"Am fost şi eu surprinsă când am văzut ştirile. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Este normal ca în această perioadă să aşteptăm ca instituţiile statului să îşi spună ultimul cuvânt. Nu cred că este cazul ca noi, toţi ceilalţi, să anticipăm sau să tragem concluzii pripite. La nivel uman, îmi pare rău de oricine se află într-o astfel de situaţie, pe că a fost sau nu coleg cu mine, fie că e într-o altă formaţiune politică, sau pur şi simplu o persoană. Nu este nicio plăcere să fii privat de libertate câteva zile sau mai mult timp. Deci, din această perspectivă, tot regretul. Mai departe, ce se întâmplă cu această anchetă, vom afla" a afirmat Gabriela Firea

Pot în acest moment doar să-mi exprim părerea de rău că unii dintre politicieni au încercat să câştige capital electoral de pe urma acestui moment critic, uitând faptul că şi ei au avut în partidul lor astfel de momente şi nu cred că noi vreodată ne-am năpustit asupra lor să îi facem vinovaţi pe toţi. A generaliza şi a spune că dacă există un caz, două, trei într-un partid asta înseamnă că tot partidul şi toţi simpatizanţi şi toţi votanţii sunt într-un anume fel şi să-i catalogăm eu cred că este o mare greşeală şi cred că cei care fac astfel de lucruri vor plăti, mai devreme sau mai târziu" , a adăugat Gabriela Firea

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Din pacate declaratiile tanarului Pintea lasa sa se inteleaga ca comportamentul Sorinei Pintea este ceva uzual la nivelul conducerii PSD. Despre Liviu Pop nu are nimic de spus primarul Firea ?

    1. ... declarațiile tânărului Pintea lasă să se vadă ' puținel' adevăr din lumea lor. Probabil că un avocat BUN i-a șoptit ce să zică,ca să fie pedeapsă mai mică. Și zici " de la nivelul conducerii PSD", ;adică mai jos e curat, e lipsă de Corona - CORUPTus-Virus.?! Se poate dormi pe jos fără mască de protecție.?! . Găbița Fii Rea, surprinsă să fie de... preacinstitul Liviu Pop.? . Va fi surprinsă în_ noaptea zilei_ alegerilor locale ( păi doar 4,5 - 5,1%?). .Faceți lista cu cei " surprinși" de o faptă așa de rușinoasă : Udrea, Alina Rica din Costa Bica, Mazăre, DraKnea, primarul Oprărescu, etc. .. la ce maraton au participat ăștia nene.?!

      Fratelo mai baga ceva din Costa de ricosita cu surprinsii in lumea paralela. Coruptus interuptus la ora asta si a mai ramas sa vedem care mai ramine gravida cu ceva ani peste media de educatie civila.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb