GABRIELA FIREA: "Îmi voi continua lupta pentru binele oraşului în Parlament"

A.B.
Politică / 3 octombrie 2020

"Îmi voi continua lupta pentru binele oraşului în Parlament"

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirmă, într-o postare pe Facebook, că, pentru a-şi continua activitatea şi proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi şi dă asigurări că îşi va continua lupta pentru binele oraşului în Parlament, unde nu va chiuli, aşa cum a făcut deputatul de Bucureşti ajuns primarul "apa caldă şi pe ţeava de rece", referindu-se la contracandidatul său Nicuşor Dan, câştigător al alegerilor locale din 27 septembrie, potrivit News.ro.

"O îmbrăţişare, o floare şi mii de mulţumiri celor 250 de mii de bucureşteni care m-au votat! Vă voi purta în suflet toată viaţa! Din păcate, din cei un milion opt sute de mii de alegători înscrişi în liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea şi proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi-foarte puţin raportat la cele aproape două milioane de bucureşteni cu drept de vot. Puteţi calcula, având 1200 de secţii de votare, câte procese verbale trebuiau modificate, aşa cum s-a intervenit pe ele cu carioca sau pix mai gros, şi câte voturi exprimate pentru mine trebuiau trecute fără temei la nule-doar 25 în fiecare secţie. Şi au fost "aranjate" mult mai multe! Avem dovezi! Sunt mii de astfel de voturi anulate la BEM. Nimeni nu mai vrea să le numere, totul se închide azi, s-a pus capac peste adevăr. (...) Voi merge mai departe în justiţie dar, la cum arată lucrurile... în fine, dacă tot au câştigat prin fraudă, măsluire, viciere, măcar să se apuce de treabă", scrie Firea pe Facebook.

Ea afirmă că "acum se înghesuie toţi miniştrii să garanteze sprijin : bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investiţii la Centură şi metrou... lapte şi miere" şi acuză că "aproape un an de zile, de când este la guvernare, PNL a tăiat premeditat din banii cuveniţi bucureştenilor".

"Şi acum ies şi spun că sunt datorii! Lucru asupra căruia am atras atenţia zi de zi, spunând că acesta va fi efectul masacrării bugetului de către guvern : creditul furnizor, viaţa pe datorie. Nu au inventat ei apa caldă în materie de finanţe! Ei au oprit-o doar intenţionat pe tot parcursul verii, că să fie lumea furioasă pe mine. Elcen (guvern) produce energia termică şi o poate furniza prin Cet-uri cu ţârâita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, după ce au câştigat prin minciună, manipulare şi fraudă", susţine primarul general.

În opinia sa, aceasta spune multe despre caracterul acestor personaje şi despre cât de mult le pasă de semeni.

Rămân lângă oameni, şi lângă cei care m-au votat, şi lângă cei pe care nu i-am convins sau li s-a denaturat votul! Îmi voi continu lupta pentru binele oraşului în Parlament, alături de colegii mei, unde NU voi chiuli şi/sau dormi, aşa cum a făcut deputatul de Bucureşti ajuns primarul "apa caldă şi pe ţeava de rece"", conchide ea.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. O PRIMĂ PRIMĂRIȚĂ ÎN FRANȚA LA MACRON ...

    Firea,du-te invartindu-te, lasă Parlamentul! PA!

    Noi cu firea asa de buna nu gasim si la parlamentul rusinii nationale succes iti dorim.

    Dar in al doilea rind in parlament nu dai bine ca acolo nu-i de tine, ci mai bine treci la cratite, oale si sarmale.

    Pe barbat l-ai cam neglijat de cind fusesi primar in sat, cred ca treaba buna faci, dar ce sa mai zic doar....brinza buna in burduf de javra ordinara.... 

    Inca n-a plecat asta?

    1. ~Jos cu Nicușor...sus tu, Găbițo!~

      Toți sunteți contra Găbiței , eu vreau să revină. Nicușor să facă bine să se retragă.Doar Fii rea Voluntari-sta va realiza acel Canal navigabil Dunăre Piața Universității, proiectul său de suflet, promis.Vom admira, pe seară, scrumbiile de Dunăre și vapoarele cu mirodenii indiene, doar ieșind din metrou. Doar Găbița va rezolva problema traficului cu un păienjeniș de șosele suspendate -- ideea lui Oprescu. Va spăla și vechea rușine cu... Micul Paris, a Capitalei. O va redenumi *Marele Voluntari* ( cheltuiala cu noile acte : de identitate, pașapoarte etc....suportată de Pandele). Voi hulitorilor, nu sunteți mândri că Cetatea lui Bucur, pentru prima oară a avut o primăriță??? ; nu sunteți mândri că Principatele Române și România, pentru prima dată au avut o Veo premieră de Videle??? 

    Ce mai plange Firea . Dute femeie si te cauta ca ai slabit si Pandele moare de foame. Treci la gratita lasa parlamentul.

    La cratiță !

    Fi rea noi te iubim

    Ca ca tine nu gasim

    Mergi acasa si ai grija de Pandelie, mergi si danseaza in sufragerie sau daca nu vrei mergi inapoi la Antena 1 si fa ce stii tu mai bine. Sa mananci rahat.  

    1. ...dar eu știam altfel, niște slogane vechi:

      Ilici escu te iubim,  

      Că ca tine nu găsim;  

      Că când moaca ta apare,  

      Îndată Soarele răsare. 

      Iliescu apare - soarele răsare!  

      Să nu ne zâmbească nouă,  

      Să rânjească ca să plouă.

      ( Rânjetul și ploaia după... Dupa o ploaie torențială în R. Moldova la prima vizită a lui Iliescu în Moldova aflată sub secetă crăncenă , președintele Mircea Snegur a zis la TV : Sa-l rugăm pe tovarășul Iliescu să ne mai viziteze peste o lună că uite el ne aduce ploaia. 

    Peste 4 ani, dupa parlament ai sa vrei sa candidezi direct la presedintie, oricum te visezi presedintele Romaniei!!!!

    De departe cel mai slab si prost primar al capitalei!!! 

    Penibila cu toate zicerile ei despre tradari si alte "cauze" ale nereusitei ei.

    Sa ia exemplu de la Baluta - PSD care a reusit magistral. 

    Ea face rau imaginii PSD. Prin desele aparitii TV (Antena 3, ..) proiecteaza imaginea tipica a unui  

    politician PSD: incompetent, lipsit de scrupule, gata sa rastalmaceasca adevarul in interesul lui, altii  

    vinovati pentru esecurile lui, etc. 

    PSD nu ar trebui sa o trimeata in Parlament; va folosi tribuna parlamentului numai pentru a-si promova

    propria imagine 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb