GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN:  "Dacă te cheamă Ludovic Orban şi insişti să te dai specialist în garduri şi şanţuri, ne merităm soarta"

C.B.
Politică / 9 februarie 2020

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Preşedintele PSD Bucureşti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a răspuns, duminică, în Conferinţa PSD Bucureşti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimitează liniile de tramvai. "Dacă te cheamă Ludovic Orban şi ai o reputaţie la nivel naţional într-un domeniu şi tu insişti să te dai specialist în garduri şi şanţuri eu zic că ne merităm soarta, dar soarta ne-o luăm în propriile mâini şi de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenţi condus de cel mai incompetent dintre incompetenţi" a spus Firea.

"Premierul demis pentru incompetenţă m-a certat pentru că nu am făcut o centură vedre a Capitalei. Îl informez pe premierul demis pentru incompetenţă că centura vedre a Capitalei nu poate fi construită de Gabriela Firea la Primăria Capitalei şi că eu nu sunt şefa CNAIR-ului, nu conduc Ministerul Transporturilor. Îl informez cu dragoste că Ministerul Transporturilor e condus de un membru PNL iar şeful de la CNAIR este tot de la PNL. Ştiţi de când ne rugăm de ei să ne precizeze ce segment va fi păstrat pentru culoarul de expropriere în vederea realizării centurii ocolitoare a Capitalei şi ce ni se permite şi nouă să preluăm pentru a amenaja această centură vedre a Capitalei? Vă pot pune la dispoziţie absolut toate adresele, tot schimbul de informaţii. Nu se vrea. Nu se doreşte. Nu vor ca Bucureştiul să se dezvolte, să se modernizeze şi vor să luptăm cu poluarea pentru că le convine acest subiect", a spus Firea duminică, în Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti.

Ea a susţinut că predecesorii săi la Primărie "nu au făcut nimic".

Gabriela Firea a răspuns şi criticilor premierului legate de instalarea unor garduri în mijlocul străzilor pentru a bloca accesul autoturismelor pe linia de tramvai, arătând că astfel de garduri există în marile capitale ale Europei şi că ele scurtează timpul de călătorie.

"Nu este atât de frumos, nu este estetic, dar este necesar şi noi trebuie să facem lucruri utile, necesare. Când vom ajunge la acel grad de civilizaţie încât să nu mai fie nevoie de aceste protecţii, probabil că le vom scoate. Deocamdată toţi călătorii care folosesc zilnic tramvaiul sunt mulţumiţi pentru că cei cu maşina mică personală rămân blocaţi în trafic iar ei cu tramvaiul, ajung la destinaţie nu într-o oră, o oră şi ceva ca până acum ci în 20-30 de minute" a mai spus Firea

"Dacă te cheamă Ludovic Orban şi ai o reputaţie la nivel naţional într-un domeniu şi tu insişti să te dai specialist în garduri şi şanţuri, eu zic că ne merităm soarta, dar soarta ne-o luăm în propriile mâini şi de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenţi condus de cel mai incompetent dintre incompetenţi" a conchis Firea.

Ea a mai afirmat că probabil că premierul demis "îşi caută cu frenezie un job" şi încearcă "să convingă cât e de competent în administraţia publică locală".

Primarul general a mulţumit parlamentarilor PSD de Bucureşti care au votat pentru căderea guvernului Orban.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Matale în ce esti specialista ?

    1. In supt.

    Daca predecesorii dansei ei "nu au facut nimic", sa ne spuna dansa cu subiect si predicat ce a facut , (transport, termoficare, etc) timp de mai mult de 3 ani.

    Cand a acuzat Elcen-ul de recenta avarie era normal sa ne spuna ce lucrari de intretinere a facut primaria in zona respectiva si care era starea tehnica a zonei. 

    Doamna Firea, ca om politic, lasa uneori impresia unei tzatze guralive, obraznice, ahtiata de putere si bani.

    Recent a cerut sa se ocupe de centura capitalei. Are bani capitala de o asemenea problema? A rezolvat problemele orasului Bucuresti (termoficare, transport, etc) ca sa treaca la centura ? Cu centura la primaria Bucuresti ar fi cerut bani de la buget, nu cred ca ar fi progresat starea centurii dar si-ar fi asigurat un bazin electoral. De ce cand PSD avea toate parghiile puterii (parlament, guvern, primarii), timp de cel putin 3 ani de zile, nu am auzit ca starea centurii sa se amelioreze.  

    1. Dumneaiei e buna de papagal ca toti- toate de la televiziune

      Se apropia de varsta de plecare de la tv si s a gandit sa plece undeva.....bine 

    Am si eu una ca asta acasă , dar nu pot divorta că am doar un apartament. Dacă aș avea posibilitățile lui Pandele aș divorta instant !

    Titlul articolului in sine e o prostie : cum ,adica , daca te cheama Orban ne meritam soarta?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb