Gabriela Firea o numeşte pe Silvi Ifrim manager interimar al Spitalului Clinic Colentina

Dumitru Coman
Politică / 16 ianuarie 2017

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este, prin decizie a Primarului General al Capitalei, doamna dr. Silvi Ifrim, care îşi va începe activitatea de astăzi, potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Capitalei.

Gabriela Firea a declarat: "Îi urez mult succes doamnei doctor Ifrim şi am convingerea că activitatea va decurge normal în Spitalul Colentina, în beneficiul pacienţilor, date fiind atât valoarea de necontestat a colectivului medical cât şi experienţa noului manager, care în cei 30 de ani petrecuţi în acest spital a reuşit să cunoască foarte bine toate problemele.

Absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, dr. Silvi Ifrim este medic primar de medicină generală, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice. Aceasta are competenţe în ecografie generală şi vasculară. În anul 2004 a devenit doctor în ştiinţe medicale, iar în 2007 a obţinut competenţe în Managementul Spitalelor, ambele în cadrul UMF "Carol Davila" Bucureşti.

Cu excepţia primilor doi ani de stagiatură şi a ultimelor 8 luni în care a ocupat poziţia de manager al Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie "Ana Aslan", dr. Ifrim şi-a desfăşurat activitatea, timp de 30 de ani, fără excepţie sau întrerupere, în cadrul Spitalului Clinic Colentina. Începând din anul 2002, a condus compartimentul/secţia de Diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Primăria Capitalei precizează că în scurt timp vor fi făcute publice rezultatele auditului financiar de la Spitalul Colentina, precum şi un raport complet privind corectitudinea deciziilor fostului management in legatură cu fluxurile medicale din această unitate spitalicească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb