The Harbour premiază cei mai buni bloggeri culinari ai anului 2011 în cadrul Galei BLOGourmet, ce se adresează atât bloggerilor culinari, celor care activează în mediul online şi au drept activitate segmentul culinar, cât şi publicului care îi apreciază şi le citesc zilnic postările, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.
Categoriile propuse sunt nouă la număr, se vor premia cele mai bune recenzii de restaurante (din perspectiva bloggerului), cel mai bun blogger reţetar, cel mai bun blog de nişă, cele mai bune fotografii de preparate, cea mai accesată pagină de Facebook a unui blogger, cel mai bun travel &food blogger, cea mai bună fotografie de produs culinar finit (food porn).
Între 5 ianuarie şi 31 ianuarie, bloggerii pot accesa site-ul www.harbour.ro şi inscrie blogul în Gală la categoriile dorite. A doua etapă, respectiv votul, va începe pe data de 1 februarie şi va dura până pe data de 18 februarie.
Pe 24 februarie, în cadrul unui eveniment inedit, The Harbour va premia cei mai buni bloggeri culinari ai momentului.