General Electric inaugurează noul sediu al centrului său de software din Bucureşti

A.C.
Companii / 30 august 2017

General Electric inaugurează noul sediu al centrului său de software din Bucureşti

General Electric (NYSE: GE) lansează campania de recrutare pentru Grid Software Solutions (SWS), centrul de soluţii software GE din Bucureşti, din cadrul GE Power, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

În comunicat se menţionează: "Compania intenţionează să angajeze specialişti de top din domeniul IT în următorii ani. Posturile disponibile variază de la leadership tehnic şi integrare software la inginerie software SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition), atât la nivel mediu, cât şi superior. Centrul SWS a fost creat în 2011 ca parte a Centrului de excelenţă al Global Grid Solutions (SWS). Divizia Grid Solutions a GE Power îşi sprijină clienţii la nivel global cu peste 19.000 de angajaţi în aproximativ 80 de ţări. GE Grid Solutions ajută companiile de utilităţi şi industria de energie să gestioneze eficient energia electrică de la punctul de producţie până la punctul de consum, ajutând la maximizarea fiabilităţii, eficienţei şi rezilienţei reţelei".

Cristian Colţeanu, preşedinte şi CEO GE pentru ţara noastră, Bulgaria şi Republica Moldova a declarat: "Centrul nostru de soluţii software joacă un rol semnificativ în realizarea misiunii GE de a deveni parte din Top 10 în rândul companiilor de software în următorii ani. În contextul în care România se transformă, treptat, într-un centru digital al regiunii, digitalizarea a devenit un avantaj major pentru creşterea valorii şi a eficienţei în industria energetică locală".

Silviu Creţean, Senior Services Director în cadrul GE Software Delivery Center din Bucureşti a precizat: "Suntem încântaţi de creşterea accelerată a centrului SWS din România, într-o piaţă de IT extrem de competitivă şi dinamică. Începând cu anul 2015, am angajat peste 100 de persoane şi suntem hotărâţi să menţinem acelaşi ritm de recrutare a specialiştilor în domeniul digital pe parcursul următorilor doi ani".

Conform sursei, începând cu luna august 2017, angajaţii vor fi primiţi în noul sediu central de ultimă generaţie din Bulevardul Aviatorilor nr. 8. Spaţiul de lucru GE se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 m2 la etajele 1 şi 3.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb