Geoană: Băsescu nu are viziune pentru România, are soluţii doar pentru sine şi pentru camarila sa

F.A.
Politică / 12 august 2009

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Drobeta Turnu Severin, că preşedintele Traian Băsescu "nu are viziune pentru România", ci "are soluţii doar pentru sine şi pentru camarila lui", transmite corespondentul NewsIn.

După vizita la barajul Porţile de Fier I, preşedintele PSD Mircea Geoană şi-a continuat programul cu un miting cu membri şi simpatizanţi PSD la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin. Liderul PSD a afirmat că îşi începe miercuri campania electorală pentru Cotroceni, la Drobeta Turnu Severin. În context, el i-a îndemnat pe membri de partid să ducă o campanie "cu multă modestie şi fără lux, întrucât oamenii sunt necăjiţi", iar punctul forte să fie discuţia de la om la om.

În faţa celor aproximativ 2.000 de persoane aflate în Sala Polivalentă, liderul PSD l-a atacat în termeni duri pe preşedinteleTraian Băsescu. "Traian Băsescu nu are viziune pentru România, el are soluţii doar pentru sine şi pentru camarila lui. S-a izolat de specialiştii ţării, de proprii lui consilieri. Dar nu vreau să mă raportez în discursul meu doar la Traian Băsescu, pentru că, de fapt, fiecare pasăre pe limba sa piere, vreau să discut doar de modul cum a condus ţara în ultimii cinci ani. Problemele pe care el are cu justiţia să le rezolve în justiţie, problemele de conduită morală să le rezolve cu poporul, iar pentru păcatele lui o să fie judecat de Dumnezeu şi de familia lui. Diagnosticul pentru România este schimbarea lui Băsescu de la Cotroceni", a afirmat Mircea Geoană.

Preşedintele PSD şi-a continuat atacurile la adresa şefului statului acuzându-l de o politică "de dezbinare". "În România, dezbinarea are un singur nume: Traian Băsescu. Învrăjbirea a devenit politică de stat. De aceea trebuie alungat de la Cotroceni. În decembrie trebuie să punem punct acestei perioade de rătăcire, a scandalurilor fără sfârşit", a mai spus Mircea Geoană.

Preşedintele Senatului şi-a continuat vizita la Fabrica de Anvelope Euro Tire din Drobeta Turnu Severin şi în câteva din comunele unde PSD a obţinut rezultate foarte bune la ultimele alegeri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb