Geoană: "Doar prin curaj, ambiţie, patriotism poţi să răzbeşti şi poţi să duci proiectul naţional şi România mai departe"

T.B.
Politică / 24 ianuarie

Geoană: "Doar prin curaj, ambiţie, patriotism poţi să răzbeşti şi poţi să duci proiectul naţional şi România mai departe"

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană a transmis, miercuri, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, că doar prin curaj, doar prin ambiţie, doar prin patriotism poţi să răzbeşti şi poţi să duci proiectul naţional şi România mai departe, informează news.

Conform sursei menţionate, "Sărbătorim 24 Ianuarie, o zi atât de importantă în istoria naţiunii noastre. Momente complicate au trăit şi atunci, după Războiul Crimeei, liderii paşoptişti, Alexandru Ioan Cuza, pe care continui să îl consider unul dintre cei mai importanţi lideri ai naţiunii noastre. În aceste vremuri extrem de complicate, pe care le trăim în prezent, lecţia lui Alexandru Ioan Cuza trebuie să ne ghideze pe toţi", a afirmat Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO a precizat că, "doar prin curaj, doar prin ambiţie, doar prin patriotism poţi să răzbeşti şi poţi să duci proiectul naţional şi România mai departe", relatează sursa.

"Este o zi pe care o datorăm înaintaşilor noştri şi avem şi noi datoria să dăm urmaşilor noştri o ţară puternică, o ţară respectată, o ţară influentă, pentru că acesta este destinul nostru: o ţară mare, influentă în Europa", a mai spus Geoană în mesaj, informează news.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. O tara fara falsi patrioti aurisati este viitorul nostru in Europa .Narativele Moscovei trebuiesc inlaturate rapid.Romania nu este o tara asiatica .

    cu voi, hotii si mincinosii- vinzatorii fostei tari- niciodata.

    Ai mai fost la Vântu?

    Wow, o țară mare în Europa! bine că a fost modest și nu a zis în Eurasia.

    In spatele declaratiilor patriotarde despre curaj si tara ,pot fi niste aspiratii personale ,.pot fi promisiuni facute care trebuie onorate ,pot fi interese de cariera politica etc . Insa nu trebuie ignorata vointa pacifista si de buna vecinatate care o are poporul roman ! In actualul context international vedem ca ministrul englea cheama populatia sa se pregateasca de razboi ?! In nici un caz nu mizati pe poporul roman ca sa ne atrenati in aceasta aventura dezastruoasa ,ca sa vedem si aici ruinele din jumatate din Ucraina , sute de mii de morti si pierderea definitiva a democratiei . Pentru ca acestea sunt consecintele chiar si pe termen scurt !

    Ești în cărți pentru Președinție, insistă cu prezența în spațiul public,ăsta-i adevărat patriotism! Vanghelie pe unde ești!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb