GEORGE SIMION: "Voi dona 90% din salariul de parlamentar"

J.P.
Politică / 24 decembrie 2020

"Voi dona 90% din salariul de parlamentar"

Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, a declarat pe Facebook că va dona 90% din salariul de parlamentar "către o cauză civică, către cazuri speciale".

Simion: "Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campania electorală, pentru că ar fi fost interpretat greşit (...). Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună (...). Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele."

Opinia Cititorului ( 38 )

  1. Nu v-am votat, dar consider ca este nevoie de vocea voastra in parlament.

    Azi de exemplu, am aflat ca restaurantele din cladirea parlamentului sunt deschise si ma intreb cum e posibil acest lucru. 

    Acum ca USR+ s-au dat cu puterea si au intrat la guvernare, este nevoie de o noua voce care sa etaleze derapajele autoritatilor.

    1. Chiar nu înțeleg ce vedeți la ăsta?Vadim avea și carismă și cultura.Asta e și prost și tzigan si agramat.Poate așa sunteți si voi...simpatizantii aur

      Haoleu manca-ti-as ! Asha crezi tu despre noi, cei de la Haur ? Lasand gluma la o parte, daca tu crezi ca eruditia substituie caracterul, te afli in eroare mon cher ! ch arisma si cultura lui Vadim erau puse in slujba dezbinarii - desi declarativ el era un patriot- ceea ce de fapt s-a intors impotriva celor care au incercat sa-l inlature din viata cetatii. Un individ care respira ura prin toti porii, proclamand furibund ca el reprezinta interesul national. Simion asta este un rest statistic, o farama la masa istoriei, ajunsa acolo dintr-o greseala centrifuga a politicii noastre. Cei care l-au votat au vrut sa "ne invete pe toti o lectie" si sa ne arate ei ca nu voteaza nici dreapta nici stanga. Ei au un rol pe undeva, nu stiu la acest moment unde si cum, dar stiu ca natura nu face nimic intamplator. La momentul asta ei sunt inca "virgini" pentru ca abia a fost investit parlamentul. Dar undeva, candva, isi vor vinde virginitatea pe cativa taleri insa ramane de vazut cui si cum. Probabil ca va incepe ca o insula care va atrage la un moment dat, pe principiul mustelor atrase de rahat, niste nemultumiti din alte partide care nu vor primi fiefurile promise de partidele lor si vor migra catre Haur pentru ca acolo show-ul e garantat iar televiziunile vor sange. Soooooo boringly predictable !!!!!

      Vadim era nationalist. Stiu ca sefii tai te-au invatat sa folosesti cuvantul partiot pentru ca au alergie la nationalism. Cand spui 'respira ura prin toti porii' te referi la ctp si cacamitru. Chiar si seful tau hohaniss baga ura si dezbinare desi e mai greu de priceput pentru unii.

      Tu o iubesti pe turcan/moscova. Te inteleg.

      Nu vreti voi să lăsați Transilvania in pace si sa rămâneți ,acolo unde sunteti?.Puneti-l pe simion,mare bulibasa,pe sosoaca prima ministra și terminăm problema.Cred că nu o să plângă nimeni după patriotismul vostru de grota

      faptul ca o dat turbarea in securisti , o sa-i votez cu doua maini . orice este mai bun decat vanzatorii de tara , de dreapta . pentru ca o spui chiar tu ca esti prost si nu intelegi ce vezi , ma face sa fiu si mai hotarat sa-i votez .

      nu vrei sa pleci tu singur , unde vrei ? cine te tine ? AUR are o groaza de voturi in Transilvania , prostane , vandut la unguri !

      Pot sa te jignesc,dar nu o fac,nu am caracterul vostru.Alta e problema,in Transilvania pamantul meu si al stramosilor mei exista numeroase organizatii si miscari autonomiste,federaliste sau care militeaza ptr independenta.Sunt romani,maghiari sau sasi care sprijina aceste miscari.Securistii de care vorbesti,impiedica de 30 de ani,afirmarea acestor miscari.Daca nu aveau frica,de ce le-ar impiedica.De ce nu acceptati,asa un referendum si daca castigati,asta e..ne meritam soarta.Dar iti spun eu,ar fii mari surprize.La valea uzului simion,al vostru a adus moldoveni din bacau,la timisoara si cluj l-au pus romanii pe fuga.Transilvania e acelor care traiesc si muncesc in ea

      Draga balalau! inteleg ca esti/actionezi cu dreapta si esti internationalist/legetebist. Tovarasul tau de pat stie ca te produci pe aici?

      Părerile voastre nu contează, nici cât negru sub unghie.... Miroase de departe a trădători..... AUR vă arată ca mai exista patriotii, că această țară mai are și alte voci și alte tonuri.... Todeauna va exista exceptia cea bună.... asa cum au existat si tiganii.... Observ cu oarecare tristețe ca PSD - ISTII, si chiar PNL - istii, pling după votanți tigani care i au PĂRĂSIT

      ????, dar sa nuuitam FILOZOFILOR, ca e dreptul lor să voteze, așa cum au votat si pînă acum..... Nu văd unde este vina Alianței.....  

      Vadim era pur si simplu un praduitor cu oaresce talent:

      A primit o ditamai casa de la stat, pe care ulterior a cumparat-o pe mai nimic că asa si-au dat legea! 

      Nu făcea nimic util: arunca cu noroi,era cumplit de răzbunător, nedrept,era urechist bazandu-se pe informații primite de la securisti,nici vorbă să discute cu cel acuzat sa-i afle părerea,.Ce rahat de ziarist e ăla  

      A avantajat familia, prietenii cu enorm de multe sinecuri! A adus în Parlament pe frate-su ,un prost sadea etc  

      Avea un comportament abject în disprețul legii: arunca cu apă în interlocutori ,înjură că un prost .Cand ajungea acasă "obosit" soția îi spăla picioarele!!! Ce om e ăla? 

      Părea o enciclopedie...Nu era! Învață că un robot despre Michelangelo ,dată nașterii,frați,părinți etc.dar nu era in stare să vorbească despre o statuie ,un tablou

      O dădea cu patriotismul,dar Păunescu a fost printre gloanțe în Transnistria el se temea să meargă la Chișinău! In război s-ar fi dat retrag el si toți ai lui! 

    Bravo George Simion, loveste-i la koaye pe toți trădătorii de țară! Începând cu homosexualii se la USR, oameni fără sânge în instalație.

    1. Chiar ma bucur, sustin AUR acesti baieti vor pune la punct toti hotii si smecherii din pnl si usr

    Ne spune cat va dona, nu si cat baga in buzunarul propriu din donatiile si sponsorizarile primite de catre partid.

    1. si care-i problema , ai vrea sa-i bage in buzunar la orban si la altii ca el care au dat tunuri de zeci de milioane in pandemie ?

      Nenea A.U.R.aveti cu ce sa aduceți înapoi conaționalii care au plecat din tara din lipsa mijloacelor de subzistență distruse de un răsboi nevăzut și care produc plus valoare prin alte părți Aveți provocarea sa participați la captarea de fonduri ce pot dezvolta infrastructuri economice O veți face ?Aici va fi bilanțul!

      Cred ca ar fi normal, vazind ce bogatie si flatulență, este in lumea politica românească..... Vazind ce vile bombastice au unii și cite vile are președintele acestei țări.... Să si recupereze si el casa pe care a vindut o pentru Alianță.... Acum salariul lui sai Alianța trebuie să i dea casa înapoi.... Mi se pare normal, fără sa critic prea mult..... ????

      Nenea , putza bleaga , ai spus ceva cand ati trimis oamenii la cules sparanghel in germania ? acuma ai pretentii ?

    Reduceți numărul de parlamentari conform referendumului și plafonati pensiile nesimțite.

    1. Referendumul ăla cu parlamentarii a fost prosteala prin care Băselu i-a mai făcut pe fazani înainte să le taie salariile şi pensiile. Era doar circ pentru creierașe odihnite.

      În definitiv, scăderea numărului de la 430 (cât sunt acum) la 300, face economii nesemnificative raportat la PIB. E ca şi cum un individ care toacă bani pe țigări, alcool și droguri se hotărăște să economisească dar în loc să renunțe la vicii, el nu-și mai spală chioloții 1 an de zile ca să economisească apă. 

      România are 465 de parlamentari nu 430 cât spui tu ! Dacă nici asta nu ști înseamnă multă neseriozitate!

      Dacă spui că se face o economie " nesemnificativă " esti un om fără simțul masurii: cred că pentru un parlamentar sunt cheltuieli directe si indirecte din care ar putea trăi între 50-100 de cetățeni. Prefer că tu să fi ăla care moare de foame. ( mă refer doar la numărul exagerat de parlamentari, strict) 

      Pe de altă parte referendumul lui Băsescu cu 300 e o prostie pentru că oamenii votează cât mai puțini, deci numărul nu trebuie stabilit prin referendum! 

      O greșeală gravă ar fi si treaba cu unicameralul! Păi ce faci dacă cum suntem noi românii, dai o lege proastă? Cum o mai îndrepți? Glumind,nouă ne trebuie 3 Camere, să șlefuit legea, nu una!

      Opțiunea mea 365 parlamentari si Parlament bicameral obligatoriu ! 

      Pana la urma, nu conteaza cati parlamentari, ci costul .

      Pot fi 365 parlamentari si sa coste mai mult decat 465. 

      Mai mult ca sigur cadaca vor fi mai putini, vor avea salarii mai mari, deoareci sunt mai importanti.

      Lasati-o balta cu reducerea, ca nu se face nicio reducere 

      Cu așa o gândire nu ajungem nicăieri!

      Cum nu conteaza numărul? Păi, trebuie să existe un optim: daca-s prea multi apar găștile, prea puțini legi dezbătute insuficient! 

      Cum adică cheltuieli mai mari dacă sunt puțini? Păi le fixezi un salariu net undeva intre 9-11000 net! E suficient ,deci de vreo 3 ori salariu mediu net! 

      Apoi ,hardughiei de Palat al Parlamentului îi găsești altă destinație ,iar parlamentarilor le faci o clădire de dezbateri si un hotel,optimizare costurile. Cred că in5-7 ani cu chiria pe Palat amortizezi TOATE costurile. Etc.,etc

      Esti un fatalist! Lasa-i să scrie pe cei care cred că se poate face ceva! 

      Inainte de a discuta costuri si altele eu cred ca trebuie sa se respecte votul poporului. Daca esti unul din lingaii din jurul politicului mioritic atunci sa treci si pe la mine pe acasa daca mai dai tare cu limba aspra pe spate....

    Voi chiar îl credeți pe magraonul asta de Simion? Face orice pentru voturile de peste 4 ani. Ne-am tâmpit. Sau neam tâmpit. Din nou...

    1. Și dacă într-adevăr își donează 90% din salariul de parlamentar donezi și tu 90% din venitul tău lunar?

      Si daca doneaza 90% din salariul de parlamentar, ce se intampla?

      Eu devin suspicios cand isi doneza cineva salariul. 

      Un om cinstit nu isi doneaza salariu, ca nu ar avea din ce trai. Toti mafiotii isi doneaza salariu, ca sa dea bine la popor. 

      Basescu isi dona salariu de presedinte (mai mare decat cel de parlamentar) in anul taierilor salariale, ca sa arate "solidaritate" si el fura de rupea.

      Ipocrizie maxima! 

    Populism ieftin. Romanii sunt ușor de manipulat.

    Stă pe tușă și da din gura.

    E ușor a face versuri

    Când nimic nu ai a spune. M. Eminescu.  

    La tribuna parlamentului, Simion a recomandat romănilor să nu mai plătească taxe și impozite. Mergănd pe mâna lui ar însemna că dăca nu ar mai avea statul bani, salariul lui ar fii zero lei din care 90% Simion iar dona. Ar fii cazul să se hotărască pe care variantă merge, pentru că amândouă nu se pupă. Ăsta vrea să ne țepuiască politic

    1. Asta poate ca incearca sa țepuiască. Pana o sa reuseasca, te țepuiesc golanii care de 1 an 'conduc' tara. Dar pe ei nu te superi, nasol pentru voi sunt cei care țepuiau acum 20 de ani si cei care urmeaza peste 10 ani.

      Statul sa i - a bani de pe investitorii straini care nu platesc taxe in Romania.... Sunt mii de posibilitati sa faca bani la buget..... Sa taxeze hotii milionari care nu platesc taxe pe avere.... Nu sa i a jumatate de salar de la muncitorul român, sărăcit, bolnav si chinuit.... Aceste timpuri imi d au impresia ca poporul, adica saracimea există doar pentru a îmbogati pe altii.... Bravo SIMION, V A VENI SI ZIUA CA NU V OM MAI PLATI TAXE.... iar hotii, trădătorii si golanii din Romania sa se îmbogățească pe munca lor.....

      Prietene, esti pe langa ca nu stii sa scrii corect mai sustii si niste prostii cat tine de mari.

      Profesorii medicii preotii (ca sunt sigur ca esti "credincios") din ce o sa fie platiti ? 

      "Jumatate de salar" se duc pe pensie, 25% sanatate 10% si impozit 10%.

      Cred ca esti un pensionar care nici nu stie ca pensiia iti vine chiar din "Jumatate de salar" a muncitorului. 

      Nasol daca e pensionar. Partea rea este ca o sa ajungi si tu chiar daca nu esti 'credincios'. Salariile, pensiile si alocatiile se pot plati daca politicienii de la putere doresc. Pentru unii, cetatenii sunt mai importanti, pentru trepanati mai important este sa se arunce banii pe afaceri gen Bechtel si mai ales sa se cumpere arme. Interesant este ca gunoaiele de 'driapta' intreaba care sunt sursele pentru marirea pensiilor dar nu intreaba la fel si cand e vorba de bani pentru gioarse numite arme.

    VOTEZ AUR , sa moara de ciuda securistii , vanzatori de tara !

    1. nene, sa moara securistii din aur. de aia votezi aur??

    Demagog individul. Cine il crede este ca el.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb