Germania şi ţara noastră, statele cu cele mai bune rezultate semestriale în Grupul Hornbach

F. A.
Comunicate de presă / 10 octombrie 2012

Hornbach Holding AG, unul dintre principalii retaileri de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa, s-a menţinut pe una dintre poziţiile de top de pe piaţa de profil în primele şase luni ale anului financiar 2012 / 2013, un impact pozitiv având vânzările realizate în ţări precum Germania sau România, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

În prima jumătate a anului financiar 2012 / 2013, Hornbach Holding AG a raportat o creştere de 1% a vânzărilor consolidate, la 1,79 miliarde de euro. În acelaşi timp, veniturile operaţionale (EBIT) ale Hornbach Group în prima jumătate a anului fiscal au scăzut uşor, cu 2,9%, la 153,2 milioane de euro. Cu toate acestea, compania estimează că şi în acest an financiar acestea se vor menţine la nivelul întregistrat în perioada precedentă (1 martie 2011 - 29 februarie 2012).

"Suntem încântaţi îndeosebi de perfomanţa puternică a magazinelor noastre din Germania, care rămâne, de departe, cea mai mare piaţă a noastră. Aici ne-am depăşit competitorii şi am câştigat, din nou, cotă de piaţă, realizând vânzări în creştere cu 1,5%, la 971,3 milioane de euro, în primele şase luni. Drept urmare, ne aşteptăm ca în acest an financiar să obţinem rezultate mai bune decât concurenţii noştri" a declarat Albrecht Hornbach, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Hornbach Holding AG..

Vânzările din magazinele Hornbach din cele opt ţări din afara Germaniei au indicat un declin uşor, cu 2,1% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Criza datoriilor în euro care se desfăşoară în prezent, precum şi previziunile economice pesimiste au dus la o lipsă de optimism în rândul consumatorilor din zone mari din Europa de Vest şi Est, mai ales pe perioada verii.

"De aceea, este cu atât mai îmbucurător să observăm că, în anumite ţări, cum este şi cazul României, am reuşit să generăm creşteri în vânzări comparativ cu aceeaşi perioadă a anului fiscal anterior şi să depăşim media înregistrată de sectorul de profil în prima jumătate a lui 2012 / 2013", a spus Hornbach.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ar spune Hornbach. Iar noi am facut ceea ce trebuia. Deci chiar asa de brute si bronzati nu suntem meine Herren Tre-Mob. Daca aveti nevoie de o bastituta sa va stergeti lacramioarele gasiti in oferta la Lidl :-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb