Gestul lui Adrian Năstase de a a-şi deschide casa este unul tardiv

Ziarul BURSA #Politică / 6 martie 2006

Liberalii consideră că gestul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Adrian Năstase, de a invita ziariştii să-i viziteze apartamentul pe care îl deţine în imobilul de pe strada Zambaccian este unul de imagine şi mai ales tardiv. "Adrian Năstase a încercat să demonstreze transparenţă, dar, din păcate, a făcut-o tardiv. Aş fi aşteptat acest gest la momentul la care s-au declanşat suspiciunile de corupţie la adresa sa", a declarat, ieri senatorul Norica Nicolai.

La rîndul său, Cristian David, ministru delegat pentru controlul implementării programelor cu finanţare internaţională şi urmărirea aplicării acquis-ului comunitar, a subliniat că gestul acestuia nu este unul "care să îl caracterizeze ca şi comportament".

"Dacă lucrurile erau atît de simple, de transparente, nu înţeleg de ce nu făcut acest gest de la bun început", a adăugat ministrul liberal, citat de Rompres. Liberalii au declarat că susţin un vot transparent în Parlament, mîine, cînd se va decide aprobarea sau respingerea cererii de percheziţie.

"Vom vota autorizarea percheziţiei pentru că o considerăm o chestiune de normalitate. Nu sunt îngrădite drepturile nimănui prin autorizarea percheziţiei, dacă nu are nimic de ascuns. Dacă are, poate utiliza metode procedurale de obstrucţie", a punctat Norica Nicolai.

Ea precizat, însă, că Justiţia ar fi putut evita această tergiversare a obţinerii avizului de percheziţie dacă ar fi respectat întru totul regulile de procedură. Cristian David şi-a exprimat convingerea că votul din Parlament va fi unul favorabil percheziţiei, precizînd că toţi parlamentarii Partidului Naţional Liberal (PNL), inclusiv miniştrii-deputaţi, mai puţin euroobservatorii, vor fi prezenţi la vot.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb