GHEORGHIŢĂ: "Suntem în valul patru"

J.P.
Miscellanea / 24 august 2021

"Suntem în valul patru"

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marţi, că România se află în valul patru al pandemiei, iar varianta Delta a virusului este pe cale să devină dominantă, conform Agerpres.

"Este clar că suntem în momentul de faţă pe un trend ascendent din punct de vedere epidemiologic, suntem în valul patru, înregistrăm un număr din ce în ce mai mare de cazuri noi şi ca urmare a faptului că varianta Delta este pe cale să devină dominantă în România", a spus Gheorghiţă, în cadrul unei conferinţe.

El a precizat că un motiv important pentru creşterea numărului de cazuri în această perioadă este mobilitatea crescută, interacţiunea crescută între persoane, coroborat cu nerespectarea măsurilor de prevenţie şi din acest motiv nu se aşteaptă ca în perioada următoare situaţia să se stabilizeze.

"La nivelul medicilor de familie, în momentul de faţă sunt 2.730 de cabinete care înregistrează activităţi de vaccinare şi au fost vaccinate până pe data de 22 august peste 346.000 de persoane, majoritatea - 55%, fiind în mediul rural. La nivelul unităţilor sanitare sunt 149 de spitale publice care au activităţi de vaccinare pentru pacienţii cronici, pentru pacienţii internaţi şi au fost vaccinaţi, începând cu a doua jumătate a lunii mai, peste 7.177 de pacienţi cronici. Cred că este o oportunitate când ajungem la spital să solicităm, în cazul în care nu am fost vaccinaţi, să beneficiem de vaccinare", a afirmat Gheorghiţă.

El a adăugat că sunt 26 de unităţi sanitare private care înregistrează şi care au activităţi de vaccinare pentru pacienţii internaţi, fiind imunizate 1.521 de persoane până la acest moment.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Vaccinare rapidă !

    Ceea ce nu iau deloc in considerare acesti slugoi globalisti infecti, cum este si acest rujat Gheorghiţă, este faptul ca din toamna, in Romania s-ar putea sa avem "furtuna perfecta" dpdv economic, medical si social, astfel incat Valul lor 4 sa se transforme in Valul revoltelor si al gherilelor de strada, care sa-i ingroape definitiv sub "cocoasa lui", pe foarte multi dintre ei!

    1. Ce deliruri....

      Psihiatrie fără leac.... 

      Mare prost! Deci Gheorghiță e slugoi! Să zicem( eu nu cred). Si ce propui tu gen retard, adică ce trebuia sau trebuie făcut? Evident voi rămâne fără răspuns concret! Bă, nu vă saturati doar să criticați?

      Bai, epilepticilor, voi nu va gasiti un alt loc in care sa va expuneti excrementele voastre intelectuale? Sau, site-ul asta a ajuns buda voastra de deversat fecalele mintilor voastre impotente?

      e acelasi cretin , posteaza de doua ori sa zica ca-s doi ! e diliul ala care-si mai zice bancher.

      multa m.... iti doresc tie si familie tale!

      nu eram eu - nu am avut acces la net aproape o saptamana! 

      da, ai dreptate!

      ai prins ideea bine - e in curs de acumulare tensiune sociala pe fond economic si pe fondul restrictiilor cu covid... la un moment dat cand atinge masa critica va pocni!  

      ai prins bine ideea, bravo!  

      p.s. nu stiu daca din toamna 2021 ... poate mai incolo. Dar sigur ca se va intampla asa ceva.

      stai numai sa vina facturile de incalzire peste iarna sa inteleaga romanii ca o sa fie facuti la facturi ca ultimii fraieri cat sunt tinuti in casa in arest la domiciliu de dictatura sanitara!  

      comunist imputit si putrezit!

      doar comunistii te bagau la inchisoare sau la nebuni daca exprimai opinii impotriva Sistemului!

      scursura a trecutului care esti - la gunoiul istoriei cu tine suflet de comunist putrezit!  

      Tepes , tu esti ? parca te-au scos , reloaded ? cat despre m.... para-n- darat !

    Explicati-i acestui impostor că România NU a avut un val 3 deci, pe cale logică, nu are cum să aibă un val 4. Dacă nu crede, să se uite pe grafic.

    au inceput iarasi specialistii sa se agite , si sa-si dea singuri singe pe nas. tv mituite dau in bucla pacienti intubati , zic ei in pragul mortii . aceste valuri apar ori de cate ori vor autoritatile , testele pe linga erorile din start mai pot fi pozitive de la orice , guturai , resturi de virus etc . circ in bucla de doi ani !

    1. au scazut incasarile la "firmele de casa "globale (pfizer, moderna,etc) si trebuie iar agitate oile sa se injecteze si sa fie marcat banutzul la dealerii de toxine cica anti-covid!

      pana si trump a zis public pe twitter acum 4 zile ca afacerea celui de-al treilea vaccin e un simplu business pe pfizer... 10 miliarde usd incasari imediat in primele luni!  

    Germania a renuntat la vrajeala cu infectatii si ia in considerare doar cazurile grave , nu cei cu nasul infundat . dar la noi la ce spagi iau doctorii sub forma de sporuri , e posibil sa se umple paturile de la ati cu tot felul de bolnavi sa le iasa stamba la cot . eu nu am incredere in cifrele lor care cresc si scad din pix .

    inca o tona de Frica si Groaza de origine guvernamentala sta sa se pravaleasca in sufletele oamenilor...

    marele virus de raceala la plamani mentine populatia in casa cat e furata la alimente, energie , pensii, etc...  

    Vrei sa protestezi?  

    Nu o face ca o sa mori de la virus!

    ...schema pentru prosti...  

    schema de baza a fost asta

    big pharma a mituit guvernele pt ca guvernele la randul lor sa creeze isteria asta publica cu covid si sa aloce la randul lor contracte de publicitate si vizibilitate catre companii media din fiecare tara ...de ce? ca sa infricoseze la maxim populatia ovina tampita care sa fuga ingrozita sa se vaccineze 

    dincolo de ipoteza mortii de la vaccin ... e clar un business bazat pe minciuna si mita Big Pharma -> guverne -> media locala -> ... pana la prostul ovin care trebuie impins sa bage toate toxinele idioate in el ...asta cat e tinut in casa ca un puscarias la domiciliu de Dictatura Sanitara 

    asta e schema

    tine prostii in casa, injecteaza-i sa moara, ia-le banii si la final arunca-i intr-o groapa intr-un sac negru = asta e dictatura sanitara!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb