Giganţii tehnologici se apără în cazul acuzaţilor de monopol

I.L.
Companii / 20 noiembrie 2019

Giganţii tehnologici se apără în cazul acuzaţilor de monopol

Google, Facebook, Amazon şi Apple au fost aduse în faţa Congresului pentru a îşi apăra practicile comerciale şi pentru a răspunde acuzaţiilor aduse în cazul monopol în sectorul tehnologic. Investigaţia vizează marile companii şi politica lor anticoncurenţială.

Comitetul a lansat marţi răspunsurile companiilor la întrebările pe care comitetul le-a adresat companiilor despre comerţul online, conţinut, comunicarea legală şi mai ales despre mediul concurenţial.

Google a negat favorizarea propriilor servicii în faţa concurenţei, spunând că nu a intervenit în căutările, videoclipuri şi browsere de internet. "Marea majoritate" a clicurilor din căutările Google se adresează site-urilor care nu sunt Google, a spus compania, relatează Reuters.

Cu toate acestea, Google a şi-a exprimat incapacitatea de a furniza o mare parte din datele solicitate de comitet, potrivit Reuters, afirmând că"Nu avem o definiţie standard pentru ceea ce căutările sunt considerate" căutări de locaţie "şi, prin urmare, nu putem furniza informaţiile specifice solicitate".

Reţeaua socială Facebook a recunoscut că a blocat anumite aplicaţii de pe platforma sa de dezvoltatori pentru reproducerea funcţionalităţii de bază. Când i s-au cerut detalii despre motivul pentru care a eliminat aplicaţii precum Phhhoto, MessageMe, Voxer şi Stackla, Facebook a răspuns că "va restricţiona aplicaţiile care încalcă politicile sale", a informat Reuters.

Apple a adresat întrebări despre comisioanele sale de browser şi App Store, dar când a fost întrebat cât a cheltuit pentru dezvoltarea aplicaţiei sale Maps, Apple a spuns doar "miliarde", a raportat Reuters.

Amazon a negat folosirea dateor acumulate în scopuri proprii.

Gigantii tehnologici se confruntă cu o inundaţie de control din partea autorităţilor de reglementare guvernamentale, care demonstrează un potenţial comportament anticompetitiv, care propagă încălcări ale confidenţialităţii şi abuzul de date.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Gigantii tehnologici se confruntă cu o inundaţie de control din partea autorităţilor de reglementare guvernamentale, care demonstrează un potenţial comportament anticompetitiv, care propagă încălcări ale confidenţialităţii şi abuzul de date. Imi explica si mie cineva ce vrea sa spuna fraza asta? Nu vorbesc Google Translate :))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb