GLAMI sfătuieşte companiile să nu oprească investiţiile în canalele cu performanţe

A.M.
Companii / 19 martie 2020

GLAMI sfătuieşte companiile să nu oprească investiţiile în canalele cu performanţe

Specialiştii în marketing ai GLAMI sfătuiesc companiile să nu oprească investiţiile în canalele cu performanţe şi care le aduc venituri, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, de la începutul stării de urgenţă naţională declanşată în ţara noastră, GLAMI raportează o scădere minoră în trafic şi se pregăteşte pentru o scădere generală de maximum 10-15% în următoarele două luni.

Ioana Oprea, Marketing Manager al GLAMI România, a declarat: "Această scădere în trafic este de aşteptat, însă profitabilitatea nu va fi afectată - asta este ceea ce am comunicat tuturor partenerilor noştri. Vrem să fim siguri că ne sprijinim partenerii în această perioadă prin oferirea de trafic de calitate, la cel mai mic cost-per-action."

În ceea ce priveşte magazinele online locale, de dimensiuni mai mici, specialiştii GLAMI sfătuiesc să-şi pună în evidenţă cele mai bune atuuri şi faptul că acestea vor fi capabile să livreze mai rapid, direct la uşa clientului, fără limitările transportului de peste graniţe, comentează Elena Cobianu, Business Development Manager al GLAMI România.

Mai mult, magazinele ar trebui să-şi creeze o strategie de comunicare cu focus pe valorile diferenţiatoare, de-a lungul întregii perioade de stare de urgenţă, cum ar fi livrarea gratuită, perioadele de retur mai mari, cooperarea transparentă cu companiile de livrări pentru a asigura o livrare cât mai sigură a coletelor.

"Scopul nostru nu este doar să menţinem funcţionalitatea ca de obicei, ci şi să ne ajutăm vizitatorii şi magazinele partenere să-şi atingă scopurile, chiar şi în aceste situaţii unice", adaugă Toma¹ Hodboï, CEO al GLAMI.

Mai exact, după cum concluzionează Robert Johnson, Country Manager al GLAMI.ro, echipa GLAMI este în permanent contact cu toate magazinele online înregistrate pe platformă, pentru a se asigura că au toate informaţiile de care acestea au nevoie. "Monitorizăm livrările şi optimizăm traficul pentru a asigura rezultate maxime şi în acelaşi timp ne asigurăm că nu avem publicitate pe canale care ar putea transmite fake news legate de coronavirus", adaugă Robert Johnson.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb