"Globalworth" a cumpărat de la "Coca Cola" 5,7 hectare de teren în Militari

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 12 iulie 2017

"Globalworth" a cumpărat de la "Coca Cola" 5,7 hectare de teren în Militari

Dezvoltatorul imobiliar va construi acolo noul sediu din Bucureşti al "Renault"

"Globalworth Real Estate Investments Ltd." anunţă achiziţia unui teren de 57.000 metri pătraţi (5,7 hectare) deţinut anterior de "Coca-Cola HBC" România şi dezvoltarea noului sediu al "Groupe Renault" România din Bucureşti, informează un comunicat de presă al companiei de investiţii imobiliare.

În urma finalizării proiectului (prevăzută pentru primul trimestru al anului 2019), "Groupe Renault" va ocupa întregul spaţiu dezvoltat, care se va întinde pe o suprafaţă de peste 47.000 mp, pe o perioadă de cel puţin unsprezece ani.

Potrivit companiei, aceasta este cea mai mare tranzacţie de leasing înregistrată vreodată pe piaţa de birouri din Bucureşti.

Noul sediu al "Groupe Renault" se va afla în vestul Bucureştiului, în proximitatea staţiei de metrou Preciziei şi va fi dezvoltat de către "Elgan Offices" SRL, companie deţinută în mod egal de "Globalworth" şi "Elgan Group", reprezentată de omul de afaceri Simon Roth.

Acesta este al doilea proiect de închiriere încheiat între "Globalworth" şi "Groupe Renault" România, urmând achiziţiei principalei facilitaţi de distribuţie a "Dacia", din apropierea fabricii de la Mioveni, finalizată recent. Ca urmare a acestei tranzacţii, "Groupe Renault" România va deveni cel mai mare chiriaş al "Globalworth", potrivit sursei citate.

Yves Caracatzanis, managing director "Groupe Renault" România, a declarat: "Noul nostru sediu unic din Bucureşti are deja un nume, ales de angajaţii noştri: Renault Bucharest Connected. Pentru prima oară de când Groupe Renault îşi desfăşoară activitatea în capitală, mai mult de 3.000 de angajaţi, zeci de echipe, sute de profesii se vor afla în acelaşi loc şi vor putea lucra chiar mai bine împreună".

"Globalworth" este o companie de investiţii imobiliare care activează în Europa Centrală şi de Sud-Est, axată cu precădere pe piaţa din România. Portofoliul companiei cuprinde investiţii imobiliare cu o valoare estimată la 983,3 de milioane de euro la 31 martie 2017.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb