Goldplast - producţie de 600 milioane de unităţi la Topoloveni

C.I.
Ziarul BURSA #Companii / 20 aprilie 2017

Goldplast, o companie italiană care produce în România peste 80% din vesela de unică folosinţă pe care o fabrică, a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 33,4 milioane de euro, în creştere cu 5,5% faţă de anul precedent, a anunţat, ieri, compania. Goldplast produce veselă de unică folosinţă în Torreglia (în provincia Padova, Italia) şi în Topoloveni (România).

Oficialii Goldplast precizează: "Creşterea din 2016 este confirmată de majorarea cu 20% a profitului brut, de investiţiile structurale, care au însumat aproximativ 2 milioane de euro şi o lichiditate semnificativă de 2,7 milioane de euro, datorată unui management eficient al capitalului de lucru.

Unitatea de la Topoloveni, a încheiat 2016 cu o producţie de 600 milioane de unităţi. 1041 de camioane au distribuit produsele în 39 de ţări. În paralel cu investiţiile efectuate în modernizarea tehnologică, GOLDPLAST Production a demarat un program de Internship ce include 10 studenţi de la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie a Universităţii din Piteşti, pentru formarea unei noi generaţii de tehnicieni pe specificul activităţii companiei.

Pe parcursul anului trecut, Grupul a finalizat strategia de business - Route2022 - care a fost prezentată acţionarilor în paralel cu nouă identitate corporativă. Anul 2017 începe, potrivit oficialilor companiei, cu prospectarea unor noi investiţii destinate modernizării liniilor tehnologice de turnare prin suflare precum şi în utilaje care au fost dezvoltate cu o tehnologie italiană patentată.

Domenico Zaccone, Preşedinte şi CEO al GOLDPLAST, a declarat că, prin strategia pe termen lung Route2022, compania şi-a propus dublarea cifrei de afaceri în următorii 6 ani.

GOLDPLAST distribuie în 39 de ţări diferite, prin intermediul unei reţele de peste 100 de agenţi, 17 distribuitori şi patru centre logistice din Italia, România, Elveţia şi SUA. Toate activităţile de cercetare-dezvoltare, de design şi inginerie pentru noile produse sunt, de asemenea, administrate în Italia. O investiţie de 5% în cercetare şi dezvoltare generează o medie de 30 de produse noi în fiecare an şi un timp de lansare pe piaţă, de până la 3 luni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb