GORGHIU:  "Nu vom susţine un guvern liberal care nu va avea ca prioritate realizarea infrastructurii în Moldova"

Adina Lateş
Politică / 20 martie 2016

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, duminică, la Vaslui, că nici ea, nici Vasile Blaga nu vor susţine după alegerile parlamentare un guvern liberal care nu va avea ca prioritate realizarea infrastructurii pentru judeţele Moldovei.

''Este de neconceput ca judeţul Vaslui să aibă cel mai mic PIB pe cap de locuitor din întreaga ţară, cel mai mare şomaj, iar cel mai mare angajator din judeţ să fie Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Vasluiul nu mai poate fi un judeţ pesedist. (...) Nici eu, nici Vasile Blaga nu vom susţine un guvern liberal care nu va avea ca prioritate zero realizarea infrastructurii pentru judeţele Moldovei'', a menţionat Alina Gorghiu, cu ocazia lansării candidaţilor PNL Vaslui la locale, potrivit Agerpres.

La rândul său, Vasile Blaga, copreşedinte PNL, a criticat PSD, pe care îl consideră responsabil pentru nivelul scăzut de trai din Moldova.

''PSD a făcut din Moldova cea mai săracă provincie, dar nu trebuie să mai fie bazinul necondiţionat de voturi al PSD. Avem şanse să câştigăm în toate judeţele Moldovei'', a spus Vasile Blaga.

Senatorul PNL Vaslui Dan Marian le-a cerut candidaţilor liberali să lupte cu seriozitate pentru a putea câştiga în faţa adversarilor de la PSD.

''Această întâlnire este prilej pentru a spune tuturor că a venit vremea schimbării în judeţul nostru. Vrem să schimbăm conducerea pesedistă a judeţului şi modelul PSD de a conduce cu o conducere PNL şi cu un model liberal de conducere politică. Ne-am săturat să fim prezentaţi ca un judeţ sărac, din care oamenii pleacă în străinătate pentru a putea avea un loc de muncă, un judeţ cu oameni dezamăgiţi, blazaţi, fără o perspectivă ca lucrurile să se schimbe. (...) PNL îşi propune ca strategie deschiderea porţilor acestui judeţ, reincluderea Vasluiului pe harta economică a României'', a afirmat preşedintele PNL Vaslui, Dan Marian.

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au fost prezenţi la Vaslui, la lansarea candidaţilor liberali la alegerile locale din luna iunie. La întâlnire au participat, de asemenea, lideri ai filialelor PNL din judeţele Neamţ, Iaşi şi Suceava, dar şi vicepreşedintele PNL din Republica Moldova, Sergiu Tătaru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb