"GreenForest" vizează anul acesta afaceri cu circa 25% mai mari, până la cinci milioane euro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 25 ianuarie 2008

GreenForest, companie româ­nescă producătoare de mobilier, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste patru milioane de euro şi vizează o creştere de circa 25% pentru 2008, au declarat reprezentanţii companiei, citaţi de NewsIn.

"Cifra de afaceri a companiei a depăşit anul trecut pragul de patru milioane de euro, ceea ce reprezintă o creştere cu 20% faţă de anul 2006. Sursele de creştere au fost în special vânzările din zona de vest a ţării şi evoluţia pozitivă a exportului, în 2007 fiind în execuţie mobilier pentru două vase de croazieră", a declarat directorul de marketing al companiei, Sebastian Capotescu.

Potrivit reprezentanţilor firmei timişorene obiectivul GreenForest pentru 2008 este realizarea unei cifre de afaceri de cinci milioane de euro, iar cel mai important factor de care depinde evoluţia vânzărilor în 2008 îl reprezintă dinamica investiţiilor străine, clienţii ţintă fiind companiile multinaţionale şi în special investiţiile productive de tip greenfield.

"În 2008 vor continua investiţiile pentru creşterea capacităţii de producţie, pentru cercetarea şi dezvoltarea de produs şi mărirea forţei de vânzare. Un obiectiv important de investiţii pentru 2008 este reprezentat de implementarea unei aplicaţii informatice integrate de tip ERP. Valoarea investiţiilor planificate a fi realizate în 2008 se ridică la 1,2 milioane de euro", a adăugat Capotescu.

Compania românească producătoare de mobilier s-a lansat pe piaţă în anul 1992, iar portofoliul de produse al mărcii GreenForest este compus din mobilier de birou, mobilier hotelier, mobilier şcolar, dar şi produse destinate dotărilor industriale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb