Grup Şerban Holding relansează patru game de produse de panificaţie sub brandul Granero

G.D.
Companii / 12 decembrie 2022

Grup Şerban Holding relansează patru game de produse de panificaţie sub brandul Granero

Grup Şerban Holding (BVB: GSH), companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, anunţă relansarea a patru game de produse de panificaţie sub brandul Granero prin schimbare de reţete şi rebranding, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Relansarea acestor game de produse de panificaţie reprezintă o nouă componentă a sistemului integrat de activitate care stă la baza Grup Şerban. Acesta cuprinde segmentul agricol, care furnizează materie primă utilizată de alte verticale din cadrul grupului, respectiv panificaţie, patiserie şi cofetărie. Succesul sortimentelor deja existente pe piaţă, precum Prokorn sau Pâinea Răzeşilor, ne-a determinat să diversificăm portofoliul nostru de produse de panificaţie, care acum cuprinde categorii de produse bine segmentate, acoperind o mare diversitate de gusturi şi nevoi ale clienţilor. Grup Şerban va continua investiţiile pentru fiecare companie din cadrul grupului, astfel încât să diversificăm portofoliul de produse, care să îşi păstreze nivelul de calitate cu care clienţii noştri sunt obişnuiţi", a declarat Irina Şerban, Deputy CEO Grup Şerban Holding.

Potrivit sursei citate, compania relansează gama actuală de produse de panificaţie cu accent pe rebranding şi îmbunătăţirea reţetelor. A segmentat produsele sub brandul Granero, în patru game, marea majoritate având un conţinut ridicat de maiele de până la 40%.

Gama Pro conţine sortimentele Prokorn, Proseeds şi Prospelta, acestea având în compoziţie seminţe şi cereale. Gama Răzeşi este alcătuită din produsele Răzeşi cu Porumb, Răzeşi cu Fulgi de cartofi şi Răzeşi cu Tărâţe şi Secară, conţinând maiele. Gama Specială este alcătuită din două sortimente care sunt potrivite unui regim alimentar, respectiv Specială cu conţinut redus de glucide şi Specială cu conţinut redus de sare. Nu în ultimul rând, Gama Super cuprinde produse realizate din grâu şi maiele 40%, respectiv Super cu făină albă, Super cu făină neagră şi Super cu făină graham.

Pentru realizarea acestui proiect, inginerii tehnologi Grup Şerban au colaborat în elaborarea noilor reţete cu specialişti în panificaţie din Olanda şi Suedia. Toate aceste produse vor fi disponibile în majoritatea supermarketurilor din România, acolo unde compania este deja prezentă cu produse de panificaţie sub brandul Granero. În urma investiţiei în diversificarea portofoliului de produse, capacitatea de producţie a Grup Şerban pentru întreaga linie de business dedicată panificaţiei, patiseriei şi cofetăriei este de 20 de tone pe zi.

În linia de business axată pe panificaţie, patiserie şi cofetărie, unde Grup Şerban deţine o brutărie, un laborator de cofetărie şi cinci magazine sub brandul Băcănia Şerban, compania a înregistrat în primele şase luni ale anului, o cifră de afaceri de 20,7 milioane de lei, o majorare cu 16% faţă de aceeaşi perioadă din 2021. Această majorare a fost susţinută de creşterea producţiei vândute cu 24%, reprezentând volumele comercializate prin intermediul lanţurilor de retail, a actualizării preţurilor din contracte, precum şi de creşterea cu 8%, până la 8,8 milioane de lei, a veniturilor din vânzarea produselor comercializate prin Băcănia Şerban.

Acţiunile Grup Şerban Holding sunt listate pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti începând cu data de 28 februarie 2022 şi se tranzacţionează sub simbolul GSH. În prezent, compania are o capitalizare de piaţă de peste 317 milioane de lei, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Am gustat de cateva ori painea lor fanion (Prokorn) si pot spune ca am ramas neplacut impresionat. In fine, poate am eu o problema cu gustul unei paini care ti se lipeste de dinti ca pasta, dupa ce a parcurs 25 de zile de la fabrica pana la mine in casa.

    Pe de alta parte, nu pot sa nu remarc ce frumos se dezvolta aceasta companie in raport cu altele.  

    Singura mea nelamurire este privitoare la rezultatele de final ale acestui an, dupa ce la S1 au raportat lucruri care aveau un parfum de planuri cincinale neconforme cu realitatea.

    Ma rog, poate sunt eu cinic si ei cinstiti ... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb