Grupul Contexpert s-a asociat cu Richardo Turcu, pentru a ataca piaţa de leasing de personal

Ioana Dogaru
Companii / 27 octombrie 2015

Sorin Istrate, fondator şi Managing Partner Contexpert, s-a asociat cu Richardo Turcu, un antreprenor vizionar cu o experienţă de peste 20 de ani în industria HR şi recrutare, pentru a ataca piaţa de leasing de personal, estimată la o valoare medie anuală de aproximativ 1,2 miliarde de lei, potrivit unui comunicat de presă al grupului.

Teamland, noua companie de HR fondată de cei doi, este furnizor de servicii integrate de leasing de personal - angajare temporară de forţă de muncă, recrutare, outsourcing servicii salarizare şi adminstrare de personal, audit de procese resurse umane.

Richardo Turcu a precizat: "La fel ca în multe alte domenii, şi în HR şi recrutare şi leasing de personal, priorităţile şi abordările s-au tot schimbat în ultimii ani, iar acum accentul se pune pe optimizarea proceselor de business. Obiectivul meu şi al echipei este să ducem Teamland în top 5 furnizori de servicii de recrutare şi leasing de personal în patru ani".

Richardo Turcu, managing partner la Teamland, are o experienţă de 22 de ani în consultanţă de HR, recrutare, salarizare şi outsourcing de personal, având la activ câteva realizări semnificative.

Primul proiect de anvergură datează din 1998, când a coordonat partea de resurse umane în operaţiunea de fuziune a celor patru fabrici de bere operate la momentul respectiv de Interbrew România.

Între 2000 şi 2010 a coordonat activitatea WizSalary, în cadrul grupului Wizrom, ajungând să gestioneze 1.500 de clienţi şi peste 500.000 de salariaţi procesaţi cu soluţia de salarizare.

Ulterior, a plecat la Trenkwalder unde, până în martie 2015, a crescut un business puternic în domeniul resurselor umane (recutare, muncă temporară, outsourcing, servicii de salarizare şi administrare de personal), ajungând la peste 14.000 de angajaţi procesaţi.

"Teamland este un proiect antreprenorial, prin care vom implementa pe piaţa din România noi metode de lucru, mai flexibile, mai operative", spune Richardo Turcu despre noua companie specializată în recrutarea de manageri sau specialişti, asigurarea cererilor de muncă temporară, audit de resurse umane.

La nici şase luni de la începerea operaţiunilor, Teamland operează deja aproximativ 200 de angajaţi în regim de "leasing" pentru 20 de clienţi, cu o echipă de zece specialişti în recrutare (recrutare pentru poziţii manageriale, specialişti, experţi), şi leasing de personal (recrutare în masă şi administrare de forţă de muncă pe perioadă determinată).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb