Grupul Grampet lansează "Trenul Solidarităţii Româneşti"

M.A.
Companii / 31 martie 2020

Gruia Stoica

Gruia Stoica

Grupul Grampet anunţă proiectul Trenul Solidarităţii Româneşti, mobilizând transportul feroviar pentru companiile româneşti care realizează importuri de materiale şi echipamente medicale din China, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Gruia Stoica, Preşedintele Grupului GRAMPET, a declarat: "Această criză a bulversat enorm industria de transport, aducând blocaje pe aproape toate căile de transport-naval, aerian şi rutier, precum şi creşteri exponenţiale de costuri. În condiţiile în care foarte multe materiale şi echipamente medicale necesare combaterii COVID-19 sunt aduse din China, Grupul GRAMPET poate săfaciliteze aceste importuri rapid, pe cale feroviară, datorită relaţiilor comerciale pe care le-a construit în timp cu această parte a lumii şi a parteneriatelor pe care le are ca membru în Asociaţia de Transport Internaţional Trans-Caspica, parte din proiectul Noul Drum al Mătăsii".

Potrivit sursei citate, companiile interesate să folosească această formă de transport pot obţine detalii operaţionale şi financiare despre Trenul Solidarităţii Româneşti la office@grampetlogistics.eu.

În funcţie de comenzi, volumul de marfă şi numărul de containere implicat, operatorul va definitiva detaliile logistice, inclusiv punctul de plecare al acestui transport special cu destinaţia România.

"Traversăm un moment critic care, la final, ne va defini ca naţiune. Depinde doar de noi cum vom încheia acest capitol. Cred că se impune un efort comun şi proactiv din partea întregului mediu de afaceri din România. Putem trece peste acest moment doar prin unitate şi asumarea responsabilităţii.", a adăugat Gruia Stoica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb