Grupul LLP - cel mai important partener Infor din Europa

Comunicat LLP
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 februarie 2007

Grupul LLP a primit recent titlul de cel mai important partener din Europa din partea Infor pentru anul 2006. Calitatea echipei de consultanţă (consolidată în cei 15 ani de existenţă ai grupului), competenţele regionale şi globale, precum şi numeroasele proiecte realizate în Europa Centrală şi de Est sunt numai câţiva dintre factorii care au contribuit la plasarea grupului LLP pe poziţia de lider în reţeaua de parteneri Infor din Europa.

Având o cifră de afaceri de aproximativ 2,1 miliarde USD, Infor este al treilea furnizor global de soluţii enterprise. Infor are în portofoliu mai multe soluţii ERP (Enterprise Resource Planning), SCM (Supply Chain Management), CRM (Customer Relationship Management), pentru managementul ciclului de viaţă al produselor, management financiar şi de business intelligence. Infor are în prezent peste 8100 de salariaţi, birouri de reprezentare în 100 de ţări şi un portofoliu de peste 70000 de clienţi.

LLP Bucharest, parte a grupului LLP, a avut o contribuţie majoră la consolidarea poziţiei de cel mai bun partener în Europa. Pe parcursul anului 2006, LLP Bucharest a realizat mai multe implementări ale gamei de produse Infor SunSystems, printre proiectele importante desfăşurate în 2006 regăsindu-se şi cele de la Antena 1 şi Mccann Erickson. De asemenea, LLP Bucharest are o bază mare de clienţi pentru produsele Infor, printre aceştia fiind nume de companii sonore ( ZAPP-Telemobil, UPC Romania, Accor Services, Grand Hotel Marriott, Philip Morris, PRO TV, Realitatea Media, HBO, AIG Romania, Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Europharm Holding - GSK, KPMG Romania, Shell Gas Romania etc.)

"Noile proiecte Infor, derulate de LLP Bucharest în România, au contribuit decisiv la plasarea grupului LLP pe poziţia de lider în Europa. Pe parcursul anului 2006, LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, printre clienţii săi regăsindu-se jucători importanţi pe piaţa autohtonă. Competenţele echipei de consultanţă sunt întregite de o puternică echipă de dezvoltare, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a răspunde la cerinţe particulare ale clienţilor. LLP Bucharest are în portofoliul său trei soluţii ERP, fiind singura companie care a realizat versiuni localizate şi perfect adaptate cerinţelor din România pentru două dintre aceste soluţii, a treia fiind deja localizată de producător. În plus, fiind parte a grupului LLP, dispunem de un know-how regional, în acest mod putând realiza implementări complexe ale soluţiilor Infor în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi la nivel global" - a declarat Robert Komartin, Managing Director - LLP Bucharest.

Din gama de produse Infor, LLP Bucharest a realizat numeroase implementări ale soluţiei ERP Infor SunSystems. Aplicaţia financiară şi de afaceri Infor SunSystems este ideală pentru organizaţiile medii şi mari a căror prioritate este analiza şi controlul precis al afacerii. Modulele de contabilitate SunSystems sunt potrivite pentru o gamă largă de industrii şi sunt folosite de organizaţii care trebuie să respecte cerinţele contabile locale şi raportările corporatiste. De asemenea, LLP Bucharest propune un instrument de business intelligence (Infor Vision), aceasta fiind o soluţie ideală pentru managerii, analiştii şi controlorii care au nevoie de informaţii la zi (în timp real) conţinute de înregistrările tranzacţiilor.

Portofoliul vast de soluţii, calitatea echipei de consultanţă şi competenţele în adaptarea unor soluţii ERP pentru piaţa locală sunt numai câţiva dintre factorii care au permis LLP Bucharest la cerinţele tot mai diverse ale clienţilor de soluţii integrate de business, plasând în final grupul LLP pe poziţia de cel mai bun partener Infor din Europa.

Despre LLP:

Grupul LLP furnizează servicii de consultanţă şi software companiilor locale şi internaţionale din Centrul şi Estul Europei şi dincolo de această regiune. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanţă şi management al proiectelor cu produse software internaţionale şi dezvoltarea de software pentru a furniza soluţii realiste şi la un preţ rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaţionale, financiare, analitice, de relaţie cu clienţii si de raportare ale organizaţiilor locale şi regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si time@work, cu echipe de consultanţă şi de dezvoltare în Praga, Bratislava, Budapesta, Bucureşti, Sofia, Belgrad şi Zagreb.

Despre Infor:

Infor furnizează soluţii enterprise integrate capabile să răspundă unor procese complexe de afaceri şi cele mai bune aplicaţii dedicate unor probleme de business specifice. Infor are în portofoliu mai multe soluţii ERP (Enterprise Resource Planning), SCM (Supply Chain Management), CRM (Customer Relationship Management), pentru managementul ciclului de viaţă al produselor, management financiar şi de business intelligence. Infor are în prezent peste 8100 de angajaţi şi birouri în 100 de ţări. De asemenea, Infor are un portofoliu global de peste 70000 de clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb