Grupul MENATWORK anunţă schimbarea numelui companiei Arca Studio Construct în Menatwork Solutions

.
Companii / 1 martie 2022

Sursă foto: Grupul Menatwork/Facebook

Sursă foto: Grupul Menatwork/Facebook

Cu ocazia aniversării a 28 de ani de la înfiinţare, Grupul MENATWORK anunţă schimbarea numelui companiei Arca Studio Construct, principala societate comercială a grupului, în Menatwork Solutions, conform unui comunicat de presă.

În acest context Grupul iniţiază un amplu proiect de consolidare a imaginii şi identităţii Menatwork, un brand sinonim cu soluţiile de calitate în construcţiile din România.

Potrivit sursei citate, intenţia este de comunica într-un mod cât mai simplu şi unitar capacitatea Menatwork de a genera soluţii complete şi de a garanta rezultate clienţilor prin implicarea directă pe toată desfăşurarea procesului: de la producţie, achiziţie, consultanţă, vânzare şi până la montaj.

În plus, schimbarea numelui şi derularea întregii activităţi de comerţ sub numele Menatwork face mult mai uşoară identificarea şi asocierea de către clienţi şi parteneri a serviciilor şi produselor oferite.

"Pentru noi MENATWORK înseamnă o identitate, un spirit, un mod de lucru, de aceea să revenim la numele pe care îl cunosc toţi partenerii noştri a fost un pas natural, care trebuia făcut.

Intr-o perioada cu transformari atat de rapide si radicale Menatwork este o constanta -sinonima cu responsabilitatea, calitatea si produsele inovatoare in permanenta anticipare a cerinţelor pietei", a declarat Monica Grafu, Directorul Grupului Menatwork

Conform comunicatului, procesul de implementare a noii identităţi Menatwork Solutions va implica în următoarea perioadă modificarea elementelor de identitate vizuală pentru toate filialele comerciale din ţară. Astfel toate cele 6 showroom-uri Arca Studio Construct - 2 in Bucureşti, 2 în Cluj şi câte unul în Constanţa şi Craiova - vor fi actualizate cu noul logo ce se identifică cu logoul tradiţional Menatwork

Noua identitate Menatwork Solutions pune accent pe una dintre valorile care stau la baza brandului tradiţional Menatwork: responsabilitatea - faţă de angajamentele luate, de parteneri şi de companie şi confirma intenţia declarată de a rămâne furnizor complet de soluţii personalizate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb