Grupul Prista Oil a închiriat un spaţiu de depozitare de 2.500 mp în Equest Logistics Center

Andrei Stan
Companii #Imobiliare / 1 noiembrie 2016

Grupul Prista Oil a închiriat un spaţiu de depozitare cu o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi în cadrul proiectului Equest Logistic Center, deţinut de grupul East Balkan Properties, la kilometrul 13 al autostrăzii Bucureşti - Piteşti, tranzacţie intermediată de firma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.

DTZ precizează, într-un comunicat de presă trimis Redacţiei, că a susţinut chiriaşul prin furnizarea datelor relevante din piaţă în vederea identificării unui spaţiu modern, care să corespundă noilor norme în vigoare pentru depozitarea produselor considerate cu grad ridicat de inflamare din clasa ADR.

Potrivit DTZ, Equest Logistic Center a reprezentat cea mai bună opţiune datorită disponibilităţii imediate a suprafeţei solicitate, calităţii construcţiei, precum şi a flexibilităţii dezvoltatorului în efectuarea modificărilor în conformitate cu cerinţele stricte ale chiriaşului.

Rodica Târcavu, senior broker Industrial Agency, a arătat: "Spaţiile de depozitare pentru produse ADR sunt foarte puţine ca număr şi, în general, se află în proprietatea respectivilor utilizatori. Ele se amenajează la cerere, în funcţie de tipul de produse care vor fi stocate. Cererile de nişă sunt mai dificil de rezolvat şi necesită investiţii suplimentare. Foarte importantă este comunicarea şi cooperarea dintre chiriaş şi dezvoltator pentru realizarea scenariului optim".

Equest Logistic Center este un proiect cu o suprafaţă închiriabilă de peste 56.000 de metri pătraţi situat la intrarea pe autostrada Bucureşti - Piteşti.

Tranzacţia realizată cu grupul Prista Oil a dus gradul de ocupare al proiectului la 95%, spaţiul fiind ocupat în luna iunie a acestui an.

Grupul Prista Oil este o companie din Bulgaria, cu activităţi în producţia şi distribuţia lubrifianţilor. Compania produce lubrifianţi şi alte uleiuri speciale în fabricile proprii din Bulgaria, Turcia şi Uzbekistan şi distribuie produsele unor companii precum Chevron, Gulf Oil Marine, etc. Închirierea spaţiului de depozitare din cadrul Equest Logistic Center este rezultatul planurilor de dezvoltare a activităţii la nivel local.

Valentin Ionescu, general manager Prista Oil, a precizat: "Găsirea unui spaţiu de depozitare pentru produsele comercializate de către compania noastră nu a fost uşoară. Pe lângă respectarea condiţiilor solicitate de către legislaţia actuală, disponibilitatea imediată a fost un criteriu foarte important".

DTZ Echinox a intermediat, în primele nouă luni ale acestui an, tranzacţii de închiriere a unor spaţii industriale şi logistice cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 25.000 mp, colaborând cu jucători din diverse domenii de activitate, precum: logistică şi transport, distribuţie si sectorul farmaceutic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb