Grupul "Reynaers" achiziţionează "Forster Profilsysteme"

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 21 decembrie 2017

Grupul "Reynaers" achiziţionează "Forster Profilsysteme"

Grupul "Reynaers", care oferă soluţii de aluminiu pentru industria construcţiilor, anunţă achiziţia "Forster Profilsysteme" de la grupul "Arbonia".

"Forster Profilsysteme" este dezvoltator şi producător elveţian de profile din oţel şi oţel inoxidabil de înaltă calitate pentru uşi, ferestre şi faţade.

Într-un comunicat de presă al "Reynaers", trimis Redacţiei, se arată: "Această achiziţie este rezultatul unei decizii strategice de consolidare a poziţiei de lider pe piaţă, atât pentru Grupul Reynaers, cât şi pentru Forster ca furnizori de soluţii din aluminiu respectiv oţel pentru domeniul construcţiilor. Forster Profilsysteme şi Reynaers Aluminium vor continua să funcţioneze independent - livrând produse şi servicii pe pieţele proprii - ca două companii separate sub umbrela Grupului Reynaers".

Înfiinţată în 1874, "Forster Profilsysteme" este specializată în dezvoltarea, producţia şi comercializarea de sisteme din oţel şi oţel inoxidabil de înaltă calitate pentru uşi, ferestre şi faţade. Profilele "Forster" sunt furnizate clienţilor din centrul de producţie de 14.000 metri pătraţi situat în Arbon, Elveţia. Grupul "Forster" are un număr total de 210 angajaţi în sediul central din Elveţia şi reprezentanţele regionale din unsprezece ţări.

"Atât Reynaers, cât şi Forster doresc să sublinieze că achiziţia se va concentra pe consolidarea ambelor companii. Companiile vor continua să acorde o atenţie deosebită suportului oferit partenerilor, individual, dar în acelaşi timp vor lucra îndeaproape pentru a-şi maximiza rezultatele în domeniul cercetării, dezvoltării şi digitalizării", se mai arată în comunicatul "Reynaers".

Înfiinţat în 1965 şi având sediul în Duffel, Belgia, Grupul "Reynaers" este o companie globală, de familie, care are aproximativ 2.000 de angajaţi şi activează în mai mult de şaptezeci de ţări din întreaga lume. Grupul activează ca furnizor de soluţii din aluminiu, oferind servicii de vopsire pentru profile şi accesorii, produse pentru acoperişuri şi faţade şi elemente finite pentru industria construcţiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb