GSK a semnat un acord de vânzare pentru Europharm Distribuţie în România

Ioana Dogaru
Companii / 13 octombrie 2015

Holdingul de companii ce deţine GSK Plc şi Interbrands Marketing & Distribution au semnat un acord de vânzare a Europharm Distribuţie, deţinută în prezent în totalitate de către o companie a a grupului GSK, potrivit unui comunicat de presă GSK.

Acordul a fost semnat astăzi, 13 octombrie 2015, şi conţine un acord pentru vânzarea Europharm Distribuţie, deţinută în prezent în totalitate de către o subsidiară a grupului GSK.

În zilele următoare, GSK şi Interbrands Marketing & Distribution vor depune documentele necesare pentru aprobarea tranzacţiei de către Consiliul Concurenţei. Până la eventuala aprobare a tranzacţiei de către Consiliul Concurenţei, Europharm Distribuţie rămâne deţinută integral de GSK şi continuă să fie gestionată ca o parte a grupului GSK.

George Katzourakis, SVP Head Europe Area, Pharma Europe a declarat: "Este un moment semnificativ pentru Europharm Distribuţie, care a devenit unul dintre cele mai importante companii de distribuţie a produselor farmaceutice din România. Europharm Distribuţie joacă un rol important pe piaţa de distribuţie a produselor farmaceutice româneşti şi pentru GSK în România, astfel că, în analiza ofertei Interbrands, GSK a ţinut cont de angajamentul cumpărătorului pentru continuitatea afacerii şi bunăstarea angajaţilor".

Europham Distribuţie îşi va continua misiunea de a oferi clienţilor şi pacienţilor cele mai bune produse de îngrijire a sănătăţii disponibile, prin menţinerea unor standarde ridicate în furnizarea unei game largi de produse farmaceutice către farmacii şi spitale din România. După eventuala aprobare a tranzacţiei din partea Consiliului Concurenţei, Europharm Distribuţie va adăuga experienţei specifice industriei farmaceutice, expertiza de marketing şi distribuţie a Interbrands.

GSK România se aliniază astfel strategiei globale a companiei-mamă, concentrându-se pe activitatea de bază, aceea de a dezvolta şi lansa noi medicamente si vaccinuri, cu scopul de a îmbunătăţi în mod semnificativ starea de sănătatea a pacienţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb