Guvernul decide astăzi zilele libere din anul 2023

G.D.
Politică / 28 decembrie 2022

Guvernul decide astăzi zilele libere din anul 2023

Guvernul urmează să decidă, în şedinţa de astăzi, zilele libere din 2023, altele decât cele care sunt declarate sărbători legale. Astfel, Executivul îşi propune să facă punte de Ziua Unirii Principatelor Române, Ziua Copilului şi Sfânta Maria, relatează News.ro.

Potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului de astăzi, zilele de 23 ianuarie, 2 iunie şi 14 august vor fi zilele libere în anul 2023.

Astfel, Guvernul face punte de Ziua Unirii Principatelor Române, Ziua Copilului şi Sfânta Maria, zile care sunt sărbători legale nelucrătoare, potrivit Codului Muncii.

"Zilele de 23 ianuarie, 2 iunie şi 14 august 2023 fiind stabilite ca zile libere, instituţiile publice şi autorităţiile publice îşi vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 28 februarie 2023, 30 iunie 2023, respectiv 31 august 2023, potrivit planificărilor stabilite (...) În ceea ce priveşte locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii, dispoziţiile prezentului proiect de act normativ nu se aplică. De asemenea, pentru funcţionarea justiţiei ca serviciu public, dispoziţiile prezentului proiect de act normativ nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în ziua de 23 ianuarie, 2 iunie şi 14 august 2023 şi nici participanţilor în aceste procese", se arată în Nota de fundamentare a proiectului.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. NU E DE MIRARE , CA TARA ASTA , A AJUNS DEJA PE MARGINEA PRAPASTIEI !!!!!!!!!!! AUZI LA EI : ''''''' SA FACA PUNTI , INTRE ZILE '''''' !!!!!!!!!! N-AR FI CEL MAI BINE CA , ROMANIA COMUNISTA , A SECTORULUI DE STAT , SA NU MAI VINA DELOC LA SERVICIU ???????? CINE ARE NEVOIE DE EI ??????????? CA SI ASA , NU FAC MAI NIMIC PENTRU TARA , IN BIROURILE ALEA !!!!!!!!!!!!!! ADICA NU : FAC CAM TOTUL , PENTRU EI SI PENTRU FOLOSUL LOR , IN PRIMUL SI IN PRIMUL RAND !!!!!!!!!!!!!!! IN PORTIUNEA MITITICA A CELEILALTE ROMANII , CEA A PRIVATILOR , CARE DUC ADEVARATA MUNCA A ACESTEI TARI , LUMEA MUNCESTE SI SAMBATA , SI DUMINICA , FARA OPRIRE , EI SANT ADEVARATELE ALBINE AICI IN ROMANIA , CARE TIN IN SPATE PE CEI 1.200.000 DE ''''''' VENETICI ''''''', CARE NU STIU ALTCEVA , DECAT SA '''''' INVENTEZE SMECHERII PESTE ALTE SMECHERII '''''', NUMAI CA SA STEA ACASA , SI SA NU MAI VINA LA SERVICIU ........... LE ATRAG RESPECUOS ATENTIA CA , MAI EXISTA SI ZIUA MOTANULUI , SI ZIUA PISICII , SI ZIUA CALULUI , SI ZIUA CAINELUI , SI ZIUA MAGARULUI , SI ZIUA URSULUI , SI ZIUA BUCURESTIULUI , SI ZIUA etc , etc , etc ........... POT SA NU MAI VINA DELOC , CA SI CU EI , SI FARA EI ........... ATATA PAGUBA !!!!!!!!!!!!!!!!! NISTE LIPITORI CARE NU VOR DECAT SA IA BANI CAT DE MULTI , SI NIMIC BUN PENTRU TARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MURIT CEAUSESCU , DAR I-AU RAMAS COPIII !!!!!!!!!!!! SI ACESTIA , AU DEVENIT FOARTE INVENTIVI ........................... DAR , NUMAI PENTRU EI ....................

    1. SI PE URMA , INCEP SA ZBIERE LA TELEVIZOR , DUPA DREPTURI : CA SANT PRIMII CARE ZBIARA !!!!!!!!!!!!!!!!! CA AU MUNCIT , CA S-AU SPETIT , CA AU CURS APELE DE PE EI , CA AU RACIT , CA S-AU IMBOLNAVIT SARACII , MITITEII .................. SA IASA CAT MAI REPEDE LA PENSIE , PE LA 42 , 45 DE ANI , 50 MAXIM , CA SANT FOARTE ''''''' SURMENATI ''''''' SARACII .................. CHIAR CA , SANTEM IN TARA TARAMULUI '''''' DE NICAIEREA !!!!!!!!!!!!!!! '''''''' ......

    Se poate opta pentru o zi de concediu planificat la început de an și nu mai se supără nimeni !!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb