Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru h eliade 9 residence

S.B.
Companii #Construcţii / 10 decembrie 2020

Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru h eliade 9 residence

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru proiectul rezidenţial H Eliade 9 Residence. Bugetul alocat dezvoltării se ridică la 16 milioane de euro.Încă din faza de pre-construcţie,40% dinunităţile disponibile au fost vândute, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"H Eliade 9 Residence va deveni, cu siguranţă, unul dintre proiectele-reper ale segmentului rezidenţial upper-premium, iar asta nu doar datorită locaţieiprivilegiate sau imediatei sale proximităţi de Vila Lac 1, ci şidatorită design-ului său uimitor şi inovator. Elementele arhitectonice moderniste, facilităţile de ultimă generaţie ale imobilului, alături de cele ale zonei, serviciile de concierge dedicat sau zona de atrium îl transformă într-unul dintre cele mai remarcabile imobile din zonă. Fiecare apartamenta fost conceput respectând cele mai elegante şi moderne tendinţe în design şi prezintă ferestre vitrate care încep de la podea şi continuă până la tavan, finisaje luxuriante şisisteme Smart-Home integrate. H Eliade 9 Residence este un proiect de talie mondială şi poate concura oricând cu dezvoltările de nişă premiumdin cele mai vibranteoraşe din lume. Adiţional cumpărătorilor din România,am încredere că acest proiect prestigios va atrage şi cumpărători din exteriorul ţării.", a declarat Yitzhak Hagag, Chairman şi Board Controller Hagag Group.

Odată finalizat, proiectul va beneficia de un regim de înăţime de S+D+P+4E, 35 de apartamente de două, trei şi patru camere şi duplexuri de cinci şi şase camere, cu suprafeţe de până la 440 de metri pătraţi şi terase de dimensiuni ample, grădini proprii pentru unităţile de la demisol şi 62 de locuri de parcare subterane.

Imobilul va dispune de sisteme Smart-Home integrate, faţade ventilate, centrală termică şi panouri solare, sistem de răcire VRV individual pentru fiecare unitate, uşi blindate pentru intrările în apartamente, sisteme de supraveghere CCTV pentru zonele comune, pardoseală din lemn masiv, uşi filomuro cu cadru ascuns, suprafeţe antiderapante pentru zona de bucătărie şi profile din aluminiu.Utilizarea pe scară largă a suprafeţelor mari de sticlă este concepută pentru a oferi o tranziţie eficientă de la spaţiile interioare la cele exterioare, oferind nu doar lumină naturală din abundenţă, ci şi o senzaţie de libertate şi continuitate. Mai mult, rezidenţii H Eliade 9 Residence vor avea acces la facilităţi similare celor disponibile în hotelurile exclusiviste, precum o zonă de atrium impresionantă sau servicii de concierge dedicat 24/7.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb