HAGAG Development Europe a demarat lucrările de modernizare pentru H Tudor Arghezi 21

G.U.
Companii #Construcţii / 10 martie 2021

HAGAG Development Europe a demarat lucrările de modernizare pentru H Tudor Arghezi 21

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru modernizarea proprietăţii pe care o deţine în zona Universitate. H Tudor Arghezi 21 este cel de al doilea proiect dedicat segmentului de spaţii de birouri pe care compania îl dezvoltă pe piaţa locală, iar investiţia în reconversia clădirii se ridică la peste 4 milioane de euro, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Proiectul înregistrează deja un grad de ocupare de 100%.

Imobilul datează din anul 1966, este localizat în centrul capitalei chiar la kilometru 0 şi dispune de o suprafaţă totală construită de 6.975 de metri pătraţi şi peste 4.580 de metri pătraţi suprafaţă totală închiriabilă, 10 de locuri de parcare, expunere şi vizibilitate excepţională şi un regim de înălţime de S+D+P+6E+7R. Procesul de reconversie presupune consolidarea, recompartimentarea şi refuncţionalizarea clădirii, dar şi refacerea împrejmuirilor construcţiei existente. Faţada edificiului va fi modificată în întregime şi va căpăta un aspect modern, elegant, în linie cu influenţele arhitectonice ale zonei.

Yitzhak Hagag, Chairman & Board Controller Hagag Group, a declarat: "Continuăm investiţiile în segmentul de nişă al reconversiei clădilor vechi şi avem încredere că proiectele noastre vor readuce zona centrală a Bucureştiului în atenţia investitorilor, precum şi în vizorul companiilor elitiste interesate de relocare. Odată finalizat, H Tudor Arghezi 21 va deţinte toate atributele necesare pentru a crea o fuziune arhitecturală perfectă între clădirile de patrimoniu existente în perimetrul său şi dezvoltările moderne; este un proiect ambiţios, iar amplasamentul privilegiat ne va permite să creăm în jurul său un mediu urban vibrant şi să repoziţionăm zona de centru a oraşului în topul locaţiilor dezirabile atunci când discutăm despre spaţii de birouri."

Potrivit sursei citate, odată finalizat, H Tudor Arghezi 21 va dispune de toate facilităţile unei clădiri de birouri de clasă A - finisaje premium, sisteme de ventilaţie cu admisie de aer proaspăt şi sisteme HVAC eficiente energetic, chicinete, lifturi moderne, multiple căi de acces în clădire, dar şi de beneficiile care derivă din amplasamentul ultra-central: acces rapid la centrul istoric, hoteluri de 4 şi 5 stele, instituţii publice şi culturale, restaurante fine dining, cafenele şi multiple mijloace de transport public.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb