Hagag Development Europe anunţă lansarea unui nou proiect rezidenţial

S.B.
Companii #Construcţii / 12 mai 2022

Hagag Development Europe anunţă lansarea unui nou proiect rezidenţial

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunţă lansarea unui nou proiect rezidenţial upper-premium: H Primăverii 1. Investiţia este estimată la peste 20 de milioane de euro.

În prezent în faza de proiectare, H Primăverii 1 va fi edificat pe un teren cu suprafaţa de 1.360 de metri pătraţi şi va afişa peste 4.000 de metri pătraţi construiţi de apartamente şi spaţii comerciale, la care se adaugă mai mult de 2.000 de metri pătraţi de construcţie subterană, destinaţi exclusiv locurilor de parcare. Clădirea va cuprinde 18 unităţi rezidenţiale şi 700 de metri pătraţi de spaţii comerciale, dispuse într-un regim de înălţime de -2 + P + 5E.

"Suntem încântaţi să lansăm pe piaţa locală un nou proiect rezidenţial upper-premium care înglobează cele mai înalte standarde în materie de dezvoltări imobiliare. Poziţionarea privilegiată, împrejurimile selecte şi arhitectura remarcabilă, completate de facilităţile excepţionale specifice zonei asigură toate premisele pentru ca H Primăverii 1 să devină, în cel mai scurt timp, un reper rezidenţial emblematic al Bucureştiului.", a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator şi acţionar Hagag Development Europe.

Hagag Development Europe îşi continuă planurile de expansiune pe piaţa locală si rămâne unul dintre cei mai dinamici şi proeminenţi investitori activi pe piaţa locuinţelor de lux. Noul proiect, H Primaverii 1, îşi propune să devină unul dintre reperele rezidenţiale emblematice ale oraşului, captând interesul nu doar datorită amplasamentului privilegiat, ci şi datorită design-ului exterior impresionant şi a detaliilor arhitectonice luxuriante. Proximitatea faţă de parcurile Bordei şi Regele Mihai I, accesul la multitudinea de facilităţi premium din zonă, completate de accesul facil către zona de centru a oraşului, au capacitatea de a transforma bulevardul Primăverii numărul 1 în cea mai dorită adresă din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb