HAGAG Development Europe digitalizează procesul de vânzare al unităţilor rezidenţiale

G.U.
Companii #Construcţii / 28 aprilie 2021

HAGAG Development Europe digitalizează procesul de vânzare al unităţilor rezidenţiale

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a finalizat de curând implementarea Realpad Software, digitalizând astfel operaţiunile de vânzare pentru toate unităţile rezidenţiale disponibile în cadrul proiectelor H Pipera Lake, H Eliade 9 Residence şi H Victoriei 139, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Procesele de ofertare şi vânzare se derulează acum pe suport digital, urmând ca până la finalul anului să fie adăugate alte două noi extensii. Acestea din urmă vor permite coordonarea şi înregistrarea online a procedurilor de recepţie şi hand-over.

Cu cinci proiecte în derulare, dintre care două clădiri de birouri şi trei ansambluri rezidenţiale care însumează împreună peste 1.400 de apartamente, Hagag Development Europe este unul dintre cei mai activi jucători din piaţa imobilară locală. În ultimii ani, compania investit aproximativ 50 de milioane de euro în operaţiuni dezvoltare şi a tranzacţionat mai mult de 400 de apartamente. Pe fondul evoluţiei accelerate a lucrărilor de construcţie în toate şantierele sale şi a cererii în continuă creştere resimţită pe segmentul rezidenţial, dezvoltatorul a decis implementarea de soluţii smart precum RealPad, prin care să asigure eficientizarea şi transparentizarea operaţiunilor de vânzare, încurajând astfel digitalizarea sectorului imobiliar.

Anna Cohen, Head of Marketing, Hagag Development Europe, a declarat: "Privim cu deschidere către digitalizare şi beneficiile sale asupra business-ului şi încercăm să rămânem cât mai inovatori. În acest sens, urmărim să identificăm în permanenţă noi instrumente şi soluţii centrate pe nevoile şi satisfacţia clienţilor, care să ne susţină în eficientizarea operaţiunilor din cadrul departamentelor de marketing şi vânzări. Am decis să digitalizăm acest segment al vânzărilor deoarece apreciem timpul personal al clienţilor noştri şi ne dorim să le oferim o experienţă cât mai plăcută în interacţiunea cu brandul, un flux de lucru transparent şi eficient. Am convigenerea că RealPad ne va ajuta în atingerea acestor obiective ambiţioase."

Potrivit sursei citate, aplicaţia funcţionează ca un CRM care sincronizează automat lead-urile şi datele de vânzare cu paginile web companiei, clienţii având astfel oportunitatea de urmări evoluţia proiectului în timp real. De asemenea, prin intermediului unui portal dedicat, cumpărătorii pot avea acces permanent la dosarul de client care înglobează informaţii despre stadiul construcţiei, tipul de contract şi situaţia plăţilor, oferind posibilitatea de a selecta finisajele dorite sau de a efectua recepţia finală online, într-un spaţiu virtual 100% sigur, fără a mai fi nevoie documentaţie în format fizic.

"În Hagag Development Europe am găsit un partener prestigios cu o viziune clară despre digitalizarea procesului de vânzare, iar acesta este un aspect care ne uşurează munca. Misiunea noastră este acum să ne susţinem partenerul şi în procesul de digitalizare a segmentului de customer experience şi să ne asigurăm că experienţa clienţilor în relaţia cu brandul este una cât mai plăcută. Cu noile proiecte pe care le au în plan sau în derulare, va fi important pentru companie să menţină atât calitatea serviciilor pe care le oferă, cât şi eficienţa, iar preocuparea noastră este să îi susţinem în realizarea acestor obiective cu ajutorul tehnologiei.", declară Jakub Licak, Business Development Manager, Realpad.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb