Hagag Development Europe îşi extinde prezenţa pe piaţa spaţiilor de birouri prin segmentul "private office"

G.D.
Companii / 26 octombrie 2022

Hagag Development Europe îşi extinde prezenţa pe piaţa spaţiilor de birouri prin segmentul "private office"

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe îşi extinde prezenţa pe piaţa de birouri din Bucureşti prin accesarea segmentului de birouri private şi anunţă lansarea primului produs care deserveşte această nişă: H Private, conform unui comunicat remis redacţiei. În completare, compania comunică şi deschiderea primului său centru de business "full service" - H Private Arghezi, care va fi inaugurat la începutul anului viitor, în urma unei investiţii consolidate de aproximativ 1,5 milioane de euro.

" H Private este un produs nou, dinamic, dezvoltat pe baza cererii pentru spaţii de birouri de dimensiuni mai reduse şi, în special, pentru centre de business de tip boutique care pun accentul pe siguranţa şi bunastrarea chiriaşilor, dar şi pe uşurinţa accesului. Vorbim despre o cerere pe care noi am indentificat-o nu doar în baza solicitărilor pe care le-am primit de la potenţiali clienţi, ci şi prin activităţile de research şi prospectare derulate de echipa noastră. Ne bucurăm să accesăm acest nou segment, puţin mai nişat ce-i drept, dar cu un potenţial enorm de creştere şi dezvoltare. Totodată, suntem entuziasmaţi să anunţăm şi deschiderea primei locaţii, H Private Arghezi, găzduită chiar în clădirea noastră de birouri de la KM zero al Bucureştiului, H Tudor Arghezi 21." spune Andreea Mihai, CEO al Hagag Development Europe.

Potrivit sursei citate, H Private se adresează antreprenorilor, expaţilor, companiilor locale şi internaţionale cu proiecte pe termen scrut, mediu sau lung în Romania, companiilor specializate în servicii de training sau organizatorilor de conferinţe care sunt în căutarea unor spaţii de birouri moderne şi inspiraţionale sau de săli de meeting individuale, funcţionale 24/7, care îşi doresc să poată accesa rapid servicii premium de consultanţă în multiple domenii şi care să le asigure o bună funcţionare a afacerii.

Primul Centru pe care compania îl va inaugura în trimestrul I a anului 2023, H Private Arghezi, se întinde pe două nivele cu o suprafaţă totală de peste 1.500 de metri pătraţi şi dispune de aproximativ 30 de birouri gata compartimentate şi amenajate, cu suprafeţe cuprinse între 18 mp şi 70 mp, săli de şedinţă complet echipate şi tehnologizate care pot acomoda până la 40 de persoane simultan, un business lounge modern şi elegant, kitchinette individuale pentru fiecare etaj şi un Community Manager dedicat locaţiei, cu experienţă de peste 15 ani în zona operaţională.

"Ceea ce H Private aduce nou pentru această piaţă a centrelor de afaceri este - pe lângă vibe-ul emblematic al locaţiilor noastre şi oportunitatea de a lucra sau de-aţi înregistra adresa socială a companiei chiar în inima oraşului - Business Concierge-ul nostru care înglobează nu

doar serviciile necesare pentru buna funcţionare a unei companii, ci şi servicii adiţionale personalizate, dedicate bunăstării chiriaşilor, care să le permită acestora din urma să atingă o stare de echilibru între muncă şi viaţă personală. Iar nota de unicitate care ne diferenţiază provine din componenta artistică pe care o vom implementa atât în locaţia din Arghezi, cât şi în centrele pe care le vom deschide pe viitor în Bucureşti şi în ţară, şi prin care ne reiterăm promisiunea de a promova arta şi cultura în toate formele ei, precum şi de a susţine, pro bono, tinerii artişti români.", adaugă Andreea Mihai, CEO al Hagag Development Europe, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb