Harris Corporation a lansat Videotek VTM-2000

Comunicat Omnilogic
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 februarie 2007

Harris Corporation lansează monitorul Videotek VTM-2000 Multiformat On-screen pentru televiziune

Harris Stratex Networks, Inc - rezultatul fuziunii dintre Divizia de Comunicaţii Microwave de la Harris Corporation şi Stratex Networks, Inc.

Veniturile Harris Corporation pentru trimestrul al doilea al anului fiscal 2007 au crescut cu 21%

Harris Corporation, o companiei internaţională de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei, a lansat Videotek VTM-2000 - o nouă modalitate de a monitoriza şi de a măsura, la un preţ convenabil, semnalul televiziunilor ce au mai multe formate şi standarde.

Pe baza tehnologiei dezvoltate pentru Videotek VTM Series, VTM-2000 este un instrument uşor de folosit pentru monitorizarea şi măsurarea semnalelor SD-SDI (525 and 625) şi a celor analoage compuse (NTSC and PAL) pe orice monitor XGA-capable. VTM-2000 include tehnologia patentată Videotek Q-See, ce permite personalizarea totală a display-ului şi un furnizor de putere universal cu un singur input - toate într-un singur tablou de comandă 1RU. Display-ul de ieşire include pictură video, unde, statusul vectorului şi al alarmei sau cel audio, opţional. Display-ul poate fi configurat să permită vizionarea fiecărui element într-un cadran al ecranului sau a fiecărui element singur într-o imagine full-screen.

"VTM-2000 este diferit deoarece oferă clienţilor reţeaua noastră de televiziune, post producţie, mentenanţa camerei, facilităţi la satelit şi cablu cu monitorizare SD-SDI şi a semnalului compus pentru controlul calităţii, depanajul şi compatibilitatea aplicaţiilor de verificare la un cost scăzut", a declarat Tim Thorsteinson, president Harris Broadcast Communications Division. "Prin intermediul VTM Series şi VTM-2000, Harris este singura companie ce poate răspunde unei game largi de cerinţe privind monitorizarea semnalului", a completat dl.Thorsteinson.

VTM-2000 poate accepta opţional patru perechi stereo AES/EBU, patru mono sau două inputuri analoage şi audio incluse de la inputurile SDI. Audio poate fi montat ca aparate de măsurare cu două sau patru canale, cu histograme şi afişaj Lissajous pentru fiecare pereche de aparate de măsurare. Alarmele includ gama RGB, pierderea video şi a EDH pentru SDI; pierderea semnalului (sync sau carrier) pentru arhitectura şi SDI; alegerea video şi a fazei pentru arhitectura SC/H, alegerea audio şi pierderea sunetului pentru audio. Sunt şi patru setări pentru înregistraeea utilizatorului pentru convenienţă.

2. Harris Corporation şi Stratex Networks, Inc. au anunţat încheierea tranzacţiei prin care s-a creat o nouă companie - Harris Stratex Networks, Inc, ce reuneşte vechea Divizie de Comunicaţii Microwave de la Harris şi compania Stratex Networks, Inc. Harris Stratex Networks a avut venituri pentru anul calendaristic 2006 de 650 milioane $ şi este cel mai mare provider independent de soluţii de reţea de transmisie wireless, având clienţi în mai mult de 150 de ţări.

Harris Stratex Networks va fi listată pe piaţa globală NASDAQ, începând cu 29 ianuarie 2007, pe piaţa liberă. Sediul central al noii companii este în Research Triangle Park, North Carolina. Un alt sediu important pentru diverse funcţii este în San Jose, California. Preşedinte şi CEO Harris Stratex Networks este Guy M. Campbell, fostul preşedinte al Diviziei de Comunicaţii Microwave de la Harris Corporation. COO (chief operating officer) este Tom Waechter, vechiul CEO Stratex Networks, iar CFO (chief financial officer) este Sally Dudash, fostul vicepreşedinte şi inspector al Diviziei de Comunicaţii Microwave de la Harris Corporation.

"Fuziunea celor două companii oferă o gamă mai largă de canale de distribuţie complementare globale şi un portofoliu de produse end-to-end fără egal", a declarat Howard L. Lance, preşedintele Consiliului de Administraţie, preşedinte şi CEO Harris Corporation. "Integrarea tehnologiilor combinate, leadershipul şi cunoştinţele legate de piaţă ale celor două companii fac din Harris Stratex Networks o companie nouă, mai puternică, capabilă să furnizeze o ofertă unică, valoroasă, pentru un număr de clienţi în continuă creştere din întreaga lume", a completat dl. Lance.

"Harris Stratex Networks este o nouă companie de tehnologii wireless mai mare, mai competitivă, ce este capabilă să obţină rezultate financiare mai puternice decât rezultatele individuale ale celor două companii", consideră Charles D. Kissner, preşedintele Consiliului de Administraţie Stratex Networks. "Drept rezultat, noua companie va avea capacitatea financiară de a investi în noi tehnologii şi în pieţe wireless adiacente pentru a facilita dezvoltarea", a completat dl.Kissner.

Harris Corporation este acţionarul majoritar al noii compani, deţinând 56% din acţiuni. Harris va consolida rezultatele Harris Stratex Networks în declaraţiile financiare şi va manifesta un interes scăzut pentru acţiunile pe care nu le deţine. Fuziunea a adus o creştere a profitului Harris în timpul celui de-al treilea trimestru al anului fiscal 2007 de aproximativ 131 milioane $ sau 92 $ per acţiune diluată. Excluzând acest vechi câştig şi costurile anticipate de integrare şi achiziţie, estimate la 16 $ per acţiune diluată, se aşteaptă ca fuziunea să nu aibă influenţă asupra câştigurile Harris Corporation per acţiune în anul fiscal 2007, dar va creşte câştigurile ca urmare a fuziunii cu aproximativ 07 $ per acţiune diluată în anul fiscal 2008.

Harris Stratex Networks este principal furnizor mondial, independent, de soluţii de reţea wireless pentru folosul imediat. Compania oferă soluţii de reţea wireless fiabile, flexibile şi scalabile, servicii profesionale comprehensive şi suport. Harris Stratex Networks serveşte toate pieţele globale, incluzând operatorii de reţele mobile, agenţiile pentru siguranţa publică, operatorii de reţele private, companiile de utilităţi şi transport, agenţiile guvernamentale şi filialele. Clienţii din mai mult de 150 de ţări se bazează pe faptul că Harris Stratex Networks va construi, va extinde şi va îmbunătăţi soluţiile de voce, date şi video. Compania Harris Stratex Networks este recunoscută în întreaga lume pentru cele mai bune şi novatoare soluţii de reţea wireless şi servicii. Harris Corporation a anunţat că rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al anului fiscal 2007 au crescut cu 21%, la 1016 miliarde $, în comparaţie cu 842 milioane $ în al doilea trimestru al anului fiscal 2006. Drept urmare, veniturile au fost mai mari cu 7 % comparativ cu rezultatele foarte bune din primul trimestru. Veniturile nete GAAP au crescut la 94.0 milioane $ sau 67 $ per acţiune diluată. Venitul net Non-GAAP, ce exclude costurile, a fost de 95.4 milioane $ sau de 68 $ per acţiune diluată, cu o creştere de 32 % în comparaţie cu venitul non-GAAP de 72.5 milioane $ sau 52 $ per acţiune diluată, în acelaşi trimestru al anului 2006.

"Rezultatele financiare excelente din acest trimestru s-au datorat, din nou, creşterii veniturilor şi puternicii performanţe operaţionale", a declarat Howard L. Lance, preşedintele Consiliului de Administraţie, preşedinte şi CEO Harris Corporation. "Rezultatele departamentului RF Communications au continuat să beneficieze de cererea mare de sisteme radio Falcon II şi Falcon III, atât de la consumatorii naţionali, cât şi de la cei internaţionali. Departamentele Government Communications Systems şi Microwave Communications au avut o creştere puternică a veniturilor şi o puternică performanţă operaţională", a completat dl.Lance.

"Recent am finalizat fuziunea Diviziei noastre de Comunicaţii Microwave cu Stratex Networks. Astfel, am creat o nouă companie puternică şi am crescut valoarea acţionarilor Harris. Harris Stratex Networks, cu venituri din ultimele 12 luni de aproximativ 650 milioane $, este în momentul de faţă cel mai mare furnizor global independent de soluţii pentru reţelele de transmisie wireless", a completat dl.Lance.

Harris deţine 56% din noua companie. Fuziunea a adus beneficii companiei Harris, ce estimează că va avea în trimestrul trei al anului fiscal 2007 un venit de 92 $ per acţiune diluată. Excluzând acest vechi câştig şi costurile anticipate de integrare şi achiziţie, estimate la 16 $ per acţiune diluată, se aşteaptă ca fuziunea să nu aibă influenţă asupra câştigurile Harris Corporation per acţiune, în anul fiscal 2007, dar va creşte câştigurile ca urmare a fuziunii cu aproximativ 07 $ per acţiune diluată în anul fiscal 2008.

Începând cu cel de-al treilea trimestru al anului fiscal, rezultatele Harris Stratex Networks vor fi consolidate în declaraţiile financiare ale Harris, cu eliminarea interesului pentru acţiunile pe care nu le deţine.

Harris Corporation este lider în furnizarea de produse de comunicaţii securizate de voce şi date, sisteme şi reţele pentru forţele armate, guverne şi companii din lumea întreagă. Cele patru mari divizii Harris acoperă pieţele de comunicaţii guvernamentale, transmisiuni tactice radio, transmisiuni generale şi sisteme microunde. Clienţii Harris sunt răspândiţi în peste 150 de ţări.

Acest comunicat vă este furnizat de compania Omnilogic, distribuitor cu valoare adăugată al produselor Harris. Prin introducerea pe piaţa locală a unor tehnologii de vârf la nivel mondial, Omnilogic se situează în avangarda dezvoltării tehnologice din domeniul IT&C. Detalii despre Omnilogic găsiţi pe www.omnilogic.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb