HCLTech îşi extinde prezenţa în România prin deschiderea unui nou centru global de livrare servicii la Iaşi

F.D.
Companii / 8 decembrie 2023

HCLTech îşi extinde prezenţa în România prin deschiderea unui nou centru global de livrare servicii la Iaşi

HCLTech anunţă lansarea unui nou Centru Global de Livrări servicii (GDC) la Iaşi. Noul centru ultra-modern din Iaşi va oferi cele mai noi soluţii în domeniile digital, programare, cloud şi Inteligenţă Artificială, conform unui comunicat de presă al companiei.

Centrul extinde prezenţa HCLTech în România şi evidenţiază angajamentul HCLTech faţă de operaţiunile derulate în ţara noastră, ca parte a strategiei sale nearshore de livrare a soluţiilor pentru clienţii companiei.

"Marcăm azi o etapă foarte importantă pentru HCLTech în România, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm şi să ne deservim clienţii la nivel internaţional cu noi capabilităţi în cele mai noi tehnologii. Ne păstrăm angajamentul faţă de oamenii noştri şi faţă de comunităţile locale, continuând să investim în talentele locale care doresc să urmeze o carieră în tehnologie", a declarat Iulian Păduraru, Country Head - România, HCLTech.

"HCLTech a devenit un jucător cheie în industria serviciilor tech din România, iar noul centru este încă o dovadă a angajamentului companiei de a dezvolta ecosistemul tehnologic din Iaşi şi din întreaga ţară", a declarat primarul Iaşiului, Mihai Chirică.

Ceremonia de inaugurare a noului centru a fost onorată de mai mulţi membri din conducerea superioară a HCLTech, printre care C Vijayakumar, Chief Executive Officer şi Managing Director, precum şi Rahul Singh, Chief Operating Officer, alături de demnitari şi parteneri locali.

Pentru a marca deschiderea noului centru, membrii echipei de conducere a HCLTech s-au alăturat mai multor voci importante din domeniul IT/Tech din România într-o dezbatere despre modul în care organizaţiile se integrează în noul mediu economic bazat pe tehnologie şi modul în care acestea înţeleg să adopte cultura generaţiei Z pentru a regândi forţa de muncă a viitorului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb