Herbalife anunţă rezultatele studiului "Atitudini şi comportamente în stilul de viaţă al românilor"

F.A.
Comunicate de presă / 28 martie 2013

45% dintre români consideră că alimentaţia sănătoasă reprezintă cel mai important obicei pentru a avea o stare bună de sănătate, arată studiul intitulat "Atitudini şi comportamente în stilul de viaţă al românilor", potrivit unui comunicat al Herbalife.

Majoritatea respondenţilor (95%) descriu starea lor de sănătate ca fiind bună, foarte bună sau excelentă. În ciuda convingerii lor, mulţi români recunosc că este loc să-şi îmbunătăţească sănătatea: mai bine de jumătate dintre respondenţi (58%) suferă la ora actuală de una sau mai multe boli.

Printre cei mai importanţi factori care le afectează starea generală de sănătate se numără fumatul, stresul şi lipsa timpului, precum şi grăsimile din alimentaţie, creşterea în greutate şi sedentarismul.

Oana Miruna Stîngă, director de marketing Herbalife România, a declarat: "Rezultatele studiului Herbalife sugerează nevoia de responsabilitate, motivaţie interioară şi acţiune legată de propria stare de sănătate. Chiar dacă suntem mai informaţi şi în teorie ştim ce înseamnă un stil de viaţă sănătos, cât de importantă este prevenţia şi ce avem de făcut, există multe discrepanţe între percepţii, atitudini şi realitate. Este important sa conştientizăm faptul că avem capacitatea de a juca un rol activ în ceea ce priveşte sănătatea noastră. Acest studiu face parte dintr-o serie de proiecte dezvoltate împreună cu diverşi lideri de opinie (medici nutriţionişti, specialişti în fitness), prin care Herbalife România îşi propune să contribuie pe termen lung la informarea şi educarea românilor în ceea ce priveşte nutriţia sănătoasă şi un stil de viaţă echilibrat."

Derulat la nivel naţional şi aflat la a doua ediţie, studiul intitulat "Atitudini şi comportamente în stilul de viaţă al românilor" îşi propune să identifice atitudinile şi obiceiurile reale ale românilor cu privire la nutriţie, activitate fizică, sănătate şi un stil de viaţă echilibrat, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb