Herbalife Nutrition România - cifră de afaceri în creştere cu peste 20%

I.D.
Companii / 22 aprilie 2019

Romeo Căzănescu

Romeo Căzănescu

Herbalife Nutrition a înregistrat, în anul 2018, pe piaţa din România o creştere a cifrei de afaceri anuală netă cu peste 20% comparativ cu anul 2017. Circa 90% din aceste venituri au provenit din comercializarea produselor pentru nutriţie, gestionarea greutăţii, energie şi fitness, precum şi a suplimentelor alimentare.

Rezultatele obţinute pe piaţa românească sunt aliniate trendului global de dezvoltare a Herbalife Nutrition care a realizat anul trecut, o creştere a cifrei de afaceri anuală netă de 10%, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis redacţiei noastre.

Compania deţine trei centre de vânzări în Cluj Napoca, Bucureşti şi Braşov, iar comercializarea produselor se face exclusiv prin intermediul membrilor săi independenţi.

"Echipa Herbalife Nutrition România a reuşit să obţină anul trecut această creştere semnificativă, datorită pasiunii şi implicării deosebite a tuturor membrilor săi independenţi care sprijină, îndrumă şi reunesc comunitatea Herbalife. Ca o recunoaştere a eforturilor noastre, am fost desemnaţi "Country of the year 2018", pentru creştere şi sustenabilitate, dintre cele peste 90 de ţări în care compania operează la nivel global. Acest premiu ne motivează pentru viitor!", a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

În acest an, Herbalife Nutrition România îşi propune consolidarea poziţiei sale de lider pe segmentul destinat controlului greutăţii, unde deţine un portofoliu variat de înlocuitori de masă. Totodată, compania va promova şi produsele de îngrijire personală din gama Herbal Aloe şi Herbalife Skin. În 2018, au fost lansate o serie de produse create pentru o mai bună stare de bine şi performanţă: shake-ul proteic PRO 20 Select, Herbalifeline MAX - capsule Omega 3 cu ulei de peşte, precum şi F2 Complex de multivitamine disponibil acum în două variante, adaptat nevoilor individuale ale bărbaţilor şi femeilor. Shake-urile înlocuitoare de masă F1 Noua Generaţie au marcat cu succes începutul acestui an şi se disting printr-o formulă nouă, ce are la bază ingrediente de origine vegană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb