Hercesa România începe lucrările de construcţie la a doua etapă a Fazei 1 a Stellaris Residencias

T.B.
Companii #Construcţii / 24 aprilie

Hercesa România începe lucrările de construcţie la a doua etapă a Fazei 1 a Stellaris Residencias

Hercesa România anunţă începerea lucrărilor de construcţie la a doua clădire a proiectului Stellaris Residencias, dezvoltat lângă stadionul Steaua din Bucureşti şi demararea vânzărilor celor 125 de apartamente din această etapă pe 26 aprilie 2024, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Potrivit sursei, "Am început lucrările de construcţie la cea de-a doua clădire din Stellaris Residencias cu două luni mai devreme decât era programat iniţial, ca urmare a succesului înregistrat cu prima clădire, care în prezent este vândută în proporţie de 80%, aproape 90% dintre cumpărători fiind utilizatori finali", a declarat Romeo Ghica, manager de operaţiuni în cadrul Hercesa Romania. "Cea mai mare parte a cererii este în continuare reprezentată de apartamentele cu două camere, singurele din mixul nostru care se încadrează în plafonul de TVA de 9%. În cazul primei clădiri a Stellaris Residencias, apartamentele cu două camere au fost alese în proporţie de 60% de către utilizatorii finali, în timp ce 40% au fost achiziţionate ca investiţie. În ceea ce priveşte rezultatele vânzărilor pe care le-am înregistrat până în prezent, unul dintre factorii de succes este progresul excelent al lucrărilor la infrastructura rutieră şi de transport public din zonă, un exemplu de parteneriat de succes între mediul privat şi autorităţile locale", a adăugat Romeo Ghica.

Amplasate într-o zonă cu acces facil la mijloacele de transport în comun (tramvaiul 41, metrou Parc Drumul Taberei), la parcuri, la unităţi de învăţământ şi centre comerciale, clădirile rezidenţiale din Stellaris Residencias vor beneficia de facilităţi precum câte 3.000 de metri pătraţi de spaţii verzi fiecare, terenuri de baschet, zone de relaxare şi locuri de joacă pentru copii, toate acestea destinate exclusiv rezidenţilor. În plus, proiectul include construirea de infrastructură rutieră şi educaţională: 2,7 kilometri de străzi, o grădiniţă şi o şcoală cu clasele I-VIII, arată datele companiei.

Stellaris Residencias este al doilea proiect rezidenţial de anvergură dezvoltat de Hercesa România în Bucureşti după Vivenda Residencias şi va cuprinde un total de 4.500 de apartamente. Prima fază a Stellaris Residencias presupune o investiţie de 59 de milioane de euro, va fi construită în patru etape şi va cuprinde 482 de apartamente. Prima clădire rezidenţială din Stellaris Residencias, cu un total de 129 de apartamente, are ca termen de finalizare sfârşitul anului 2024 Lucrările au fost demarate în iulie 2023 şi în prezent lucrările se află la faza de structură a ultimului etaj, finisaje şi instalaţii, cu un progres general de 70% din total, conform graficului. Lucrările la a doua clădire, care are ca termen de finalizare sfârşitul anului 2025, sunt în prezent la faza de săpătură pentru fundaţii, se mai arată în comunicat.

Hercesa România 20 de ani: 1.000 de apartamente livrate şi 1.000 în construcţie/în pregătire

Hercesa este prezentă pe piaţa din România din anul 2004 şi a livrat de atunci 1.000 de apartamente în proiectul Vivenda Residencias din zona Titan din Bucureşti. În 2012, Hercesa România a redeschis Hotelul Cişmigiu, aflat în prezent tot în portofoliul companiei, informează sursa.

În prezent, Hercesa România are în construcţie şi în pregătire 1.000 de apartamente în proiectele Stellaris Residencias şi Vivenda Residencias. În afară de primele două clădiri din Stellaris Residencias, Hercesa România construieşte în Vivenda Residencias blocul L, un concept cu doar două apartamente pe etaj, situat lângă supermarketul Lidl. Blocul L are termen de finalizare septembrie 2024 şi cuprinde 80 de apartamente cu 3 si 4 camere, cu suprafeţe utile totale cuprinse între 82 mp şi 115 mp, potrivit companiei.

În acest an, compania va începe lucrările de construcţie la Blocul D, prima etapă a ultimei faze a Vivenda Residencias, care presupune o investiţie de peste 9 milioane de euro, are ca termen de finalizare septembrie 2025 şi va cuprinde 73 de apartamente din totalul de aproape 400 de unităţi care vor fi dezvoltate în această etapă a proiectului, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb