HILS Pallady Apartments a atins un grad de vânzare de 65%

G.B
Companii / 28 octombrie 2021

HILS Pallady Apartments a atins un grad de vânzare de 65%

Dezvoltatorul imobiliar HILS anunţă un grad de vânzare de peste 65% pentu proiectul mixed-use HILS Pallady Apartments, unde mai mult de 1.300 de unităţi rezidenţiale au fost deja contractate. Dezvoltatorul estimează că va atinge un grad de vanzare de 100% înainte de încheierea lucrărilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Localizat pe bulevardul Theodor Pallady, în apropierea staţiei de metrou Anghel Saligny, HILS Pallady Apartments este prima şi cea mai amplă dezvoltare mixtă din partea de est a capitalei. Proiectul se desfăşoară pe o suprafaţă de teren de 48,000 de metri pătraţi şi este compus din 12 imobile cu regim de înălţime P+11, parcare supraetajată şi un centru de business care vor ocupa împreună o suprafaţă de aproximativ 165.000 de metri pătraţi construiţi desfasuraţi, iar investiţia consolidată depăşeşte suma de 70 de milioane de euro, potrivit sursei citate.

"Suntem optimişti cu privire la evoluţia viitoare a vânzărilor şi mă bucur să văd că din ce în ce mai mulţi clienţi îşi manifestă interesul pentru proiect şi doresc să achiziţioneze un apartament aici. Chiar din stadiul de concept, am avut în vedere dezvoltarea zonei pe termen lung, traficul atras de noile proiecte comerciale, cerinţele şi bugetele diferite ale clienţilor şi, în special, nevoia rezidenţilor de a putea regăsi, chiar în proximitatea locuinţei, toate facilităţile de care au nevoie: de la locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale cu servicii diverse şi până la parcarea supraetajată sau chiar la spaţii de birouri.", spune Bogdan Bălaşa, Business Development Manager.

Odată finalizat, complexul va livra un număr total de 1.908 de unităţi locative de tip studio, garsoniere, două şi trei camere, precum şi apartamente de tip duplex, deservite de mai mult de 2.000 de locuri de parcare, cărora li se adaugă spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii şi facilităţi dedicate exclusiv rezidenţilor cum ar fi o clinică medicală, sală de fitness, un magazin de proximitate, etc.. Amintim aici şi facilităţile zonei, aflată în ultimii ani într-o continuă dezvoltare.

Peste 600 de familii locuiesc deja în complex, în primele patru blocuri finalizate. Lucrările de construcţie au fost demarate în toamna anului 2019 şi urmează a fi finalizate în luna decembrie a anului viitor, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb