Hornbach a investit 148,3 milioane de euro în cei cinci ani de prezenţă în România

A.G.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 21 iunie 2012

Hornbach a investit 148,3 milioane de euro în cei cinci ani de prezenţă în România

Hornbach a investit 148,3 milioane de euro în cei cinci ani de prezenţă în România şi a creat un număr total de 650 de locuri de muncă, se arată într-un comunicat de presă. Compania a investit în pregătirea personalului peste 3,3 milioane de euro, din care două milioane de euro au reprezentat costurile pentru training-urile permanente ale angajaţilor, iar 1,3 milioane de euro cheltuielile aferente.

Magazinele Hornbach sunt, în acest moment, cele mai mari locaţii de materiale de construcţii şi grădinărit de pe piaţa locală, cu suprafeţe de peste 22.000 de metri pătraţi fiecare.

În cei cinci ani de prezenţă pe piaţa locală, nouă milioane de clienţi au cumpărat din magazinele Hornbach. În fiecare locaţie Hornbach, clienţii au acces la 120.000 de articole diferite, 60.000 pe stoc şi încă 60.000 la comandă.

În următoarea perioadă va fi inaugurat cel de-al cincilea magazin din reţea, la Timişoara, în urma unei investiţii de 30 de milioane de euro.

"Am ales să ne extindem în Timişoara deoarece acesta este unul din cele mai dezvoltate oraşe ale ţării, atât din punct de vedere economic, cât şi demografic", a spus Dan Bădescu, directorul de expansiune al companiei.

În ceea ce priveşte planurile de viitor ale companiei, acesta a subliniat că Hornbach vizează locaţii în oraşele importante ale ţării, punând pe primul loc identificarea celor mai bune posibilităţi de poziţionare a magazinului, fără a face rabat de la calitatea zonei doar pentru a forţa termenul de inaugurare. "Deoarece ne îndreptăm atenţia către oraşe cu peste 300.000 de locuitori care să permită realizarea unei cifre de afaceri corespunzătoare cu investiţiile efectuate, putem spune că pe lista noastră se află în acest moment oraşe precum Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, neexcluzând nici Estul Capitalei", a mai spus Dan Bădescu.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 135 magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti) şi unul în Braşov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb