HP lansează o nouă linie HP ProBook Notebook

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 aprilie 2009

HP anunţă lansarea unei noi mărci de PC-uri tip notebook care îmbină funcţionalitatea şi designul sofisticat.

Seria HP ProBook se alătură seriei HP EliteBook , constituind astfel cel mai versatil portofoliu de notebook-uri business din industria de profil. Inspirat de curentul minimalist, designul noii serii HP ProBook combină suprafeţe mate şi lucioase, si păstrează un look simplu şi cochet.

Seria HP ProBook se distinge prin coloristica sa, merlot sau negru lucios, un design unic al tastaturii şi o gamă de inovaţii profesionale care până acum erau întâlnite doar la modelele cu preţuri mai ridicate, oferind astfel cea mai bună combinaţie de caracteristici pentru a răspunde sarcinilor business, eficienţă şi valoare.

Ted Clark, Senior Vice President şi Manager General, Notebook Global Business Unit, Personal Systems Group, HP, a declarat: "Seria HP ProBook este cu adevărat uimitoare, datorită stilului său excepţional şi preţului atractiv, care va captiva utilizatorii din companiile mici şi mijlocii. Această nouă linie de notebook-uri nu reprezintă doar un aspect deosebit sau un preţ redus, întrucât HP ProBooks oferă combinaţia potrivită de caracteristici şi inovaţii profesionale care asigură o experienţă extraordinară pentru utilizator".

Seria standard a noilor modele HP ProBook include un design fără mercur şi display-uri LED backlit de înaltă definiţie (HD)(1) precum şi o varietate de dimensiuni ale diagonalei de 14, 15,6 şi respectiv 17,3 inch.

Layout-ul inovator al tastaturii oferă o senzaţie vizuală de deschidere şi spaţiu, tastele fiind înălţate faţă de suprafaţă. Uşurinţă de utilizare este aceeaşi ca şi la tastaturile tradiţionale, iar suprafaţa înălţată nu permite depunerea de praf, fiind astfel mai uşor de curăţat şi necesitând mai puţină întreţinere ca la alte game de produse.

Modelele selecte HP ProBook încorporează cele mai noi tehnologii de conexiune wireless, cu HP Mobile Broadband. Tehnologia încorporată Qualcomm Gobi permite notebook-urilor HP să utilizeze un singur modul, HP un2400, care suportă multiple tehnologii de reţele mobile broadband şi operatori multipli (2) Această tehnologie oferă utilizatorilor mai multe posibilităţi de roaming internaţional şi o gamă mai largă de opţiuni şi flexibilitate în alegerea unui plan mobil de date.

Pe lângă ofertele de sisteme de operare Microsoft Windows, modele selectate din HP ProBook s-series oferă Novell SuSE Linux Enterprise Desktop 11 preinstalat. SuSE Linux este un sistem de operare de tip open source uşor de utilizat, care răspunde cerinţelor de conexiune rapidă, usurinţa de utilizare şi alte caracteristici de care au nevoie.

Inovaţiile profesionale HP integrate în ProBook s-series includ software-ul HP QuickLook 2, care asigură acces la e-mail, calendar, task-uri şi informaţii de contact în câteva secunde, prin apăsarea unuei taste.(3) Opţiunea HP SpareKey rezolvă problema nenumăratelor parole uitate prin utilizarea unei secvenţe de trei întrebări predeterminate de identificare personală pentru a dobândi acces imediat în sistem.(4) Pentru o securitate sporită a datelor, File Sanitizer for HP Protect Tools şterge permanent din notebook fişiere, foldere individuale şi informaţii de identificare personală, ceea ce le permite clienţilor să recicleze notebook-ul având deplină încredere că datele importante au fost deja şterse.

Concepută astfel încât să permită reciclarea, seria ProBook s-series a fost dezvoltată în aşa fel încât să asigure un impact redus asupra mediului, prin eliminarea sau reducerea substanţelor problematice, prin folosirea unor resurse reduse şi având un consum de energie mai mic.

Întregul portofoliu HP ProBook are un rating de tip "silver" în baza Electronic Products Environmental Assessment Tool (EPEAT) şi este calificat ENERGY STAR la categoria economii de energie. Modelele HP ProBook configurate cu sistemul de operare Microsoft Windows includ o funcţie de administrare a energiei pentru a permite economisirea acesteia prin comutarea automată a PC-ului în mod "low power" după o anumită perioadă de inactivitate. Adaptoarele economice HP Smart AC Adapters permit realizarea de ajustări automate ale energiei, în funcţie de necesităţi. În plus, peste 90% din greutatea notebook-urilor HP este reciclabilă sau recuperabilă.

Seria HP ProBook s-series include:

HP ProBook 4410s şi HP ProBook 4415s - Diagonală de 14 inch, monitor cu display LED backlit 16:9 HD, optical drive integrat cu opţiunea Blu-ray (5) şi posibilitatea de a alege între ATI Mobility Radeon HD 4330 sau Intel GMA X4500 HD graphics controller. Conectivitatea wireless include tehnologie wireless standard Wi-Fi certified WLAN(6) şi opţional tehnologie integrată Bluetooth.(5) Notebook-urile includ, de asemenea, un port HDMI pentru conectarea de display-uri HD, precum şi procesoare Intel (4410s) sau AMD (4415s), oferind o varietate de opţiuni pentru mobilitate şi o durată de viaţă mai lungă a bateriei.

HP ProBook 4510s şi HP ProBook 4515s - Diagonală de 15,6 inch, monitor cu display LED backlit 16:9 HD. Clienţii pot alege conectivitatea opţională HP Mobile Broadband cu tehnologia incorporată Gobi,(2) în timp ce tehnologia wireless standard Wi-Fi certified WLAN(6) şi tehnologia opţională integrată Bluetooth (5)completează tehnologiile de conectivitate wireless. Include, de asemenea, şi o tastatură numerică integrată. Există posibilitatea de a alege între procesoare Intel (4510s) sau AMD (4515s) pentru a satisface cerinţele înalte de performanţă şi conectivitate, precum şi opţiunea între grafica discretă sau UMA. Există, de asemenea, o tastatură numerică integrată pe modelele de 15,6 şi 17,3 inch.

HP ProBook 4710s - Monitor cu display HD cu diagonala de 17,3 inch, cel mai mare din gamă. Pentru medii mai intensive din punct de vedere grafic, notebook-ul include ATI Mobility Radeon HD 4330, cu până la 512 megabytes de GDDR2 pentru memoria video. Include, de asemenea procesoare, Intel Core 2 Duo de ultimă generaţie. Conectivitatea wireless include tehnologia standard Wi-Fi certified WLAN(6) şi tehnologia opţională integrată Bluetooth.(5) Notebook-ul încorporează un port HDMI pentru conectarea de display-uri HD, precum şi o tastatură numerică integrată.

HP USB 2.0 Docking Station este un accesoriu compatibil pentru seria HP ProBook s-series. În doar un pas, utilizatorii sunt conectaţi la tastatură, mouse, monitor, imprimantă şi alte accesorii şi pot să beneficieze conectivitate video, audio şi la reţea precum şi până la patru dispozitive conectate USB în acelaşi timp.

Preţ şi disponibilitate(7)

Preţul de pornire estimat la vânzare în SUA este de $529. Disponibilitatea depinde de regiune. Opţiunea de culoare merlot este disponibilă numai pe modelele de 14 şi 15,6 inch şi va fi disponibilă în iunie. HP USB 2.0 Docking Station este disponibilă acum la un preţ de $139.

HP îşi extinde promoţiile de finanţare cu zero procente anunţate recent, fiind astfel simplu şi accesibil pentru micile companii să investească în continuare în tehnologii care le ajută să îşi sporească eficienţa şi să îşi dezvolte afacerea. Oferite prin HP Financial Services, filiala companiei de leasing şi management al activelor, cele două promoţii le oferă clienţilor posibilitatea de a închiria sau achiziţiona produsele.

Note: (1) Conţinut HD necesar pentru vizualizarea de imagini HD.

(2) Tehnologiile Gobi şi Broadband necesită contracte de servicii de date wireless achiziţionate separat. Verificaţi cu furnizorul local de servicii pentru acoperire şi disponibilitate.

(3) HP QuickLook 2 este accesibil atunci când notebook-ul este oprit sau în mod de hibernare din Microsoft Windows XP sau Microsoft Windows Vista. Timpul poate diferi în funcţie de configurarea şi starea sistemului.

(4) Necesită setup iniţial de către utilizator

(5) Elemente suplimentare vândute separat sau opţiuni adiţionale.

(6) Punctul de acces wireless este necesar şi nu este includ. Disponibilitatea punctelor de acces public wireless este limitată. Utilizarea wireless a internetului necesită achiziţionarea unui contract separat de servicii de internet.

(7) Preţuri de vânzare estimate, preţul real poate varia.

HP îşi concentrează activitatea pe simplificarea utilizării tehnologiei pentru toţi clienţii săi, de la consumatorii individuali până la cele mai mari organizaţii. Cu un portofoliu ce cuprinde soluţii de imprimare, calculatoare personale şi infrastructura IT, HP este cea mai mare companie IT din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb