HTTS a avut o cifră de afaceri de peste 10 milioane euro în 2016

Alexandra Cismaru
Companii / 15 martie 2017

Logo HTTS

Logo HTTS

High-Tech Systems & Software (HTSS), producător şi integrator de soluţii software şi hardware pentru business, a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro, cu 3 milioane de euro mai mult decât în 2015 şi cu un profit net mai mare cu 50% faţă de anul precedent, potrivit unui comunicat al companiei remis Redacţiei.

Bogdan Dumitrescu, director general HTSS, a declarat: "În 2017, HTSS va continua să dezvolte soluţii inovative aliniate standardelor de infrastructură şi de business. Una dintre direcţiile viitoare ale companiei se referă la întărirea şi extinderea parteneriatelor cu alte companii similare nouă. (...) Vom continua extinderea serviciilor şi promovarea produselor noastre şi în afara ţării. Avem deja un parteneriat în Marea Britanie, unde suntem acţionari în compania eMed Pharma Group Ltd. care oferă servicii în domeniul healthcare din UK. Strategic, HTSS se poziţionează ca un dezvoltator de soluţii inovative, customer centric".

De 5 ani pe piaţa din România, cu aproximativ 150 de angajaţi şi colaboratori externi, High-Tech Systems & Software oferă soluţii de business bazate pe tehnologii IT inovative, servicii care au drept scop deservirea şi îmbunătăţirea activităţii companiilor (aplicaţii software dezvoltate conform cererilor şi specificului afacerilor clienţilor), dar şi produse software DataKlas (suita ERP) dedicate unei palete largi de activităţi ale companiilor din toate domeniile economice. Deşi activitatea HTSS a început preponderent cu soluţii software dedicate activităţilor derulate în domeniul medical şi în industria farmaceutică, compania şi-a diversificat rapid portofoliul de clienţi prin oferirea de soluţii software competitive către companiile de distribuţie, companii care administrează flote mari de vendomate, dar şi către companii din retail (banking, utilităţi, food, fashion, hypermarket, etc.).

În comunicat se arată că în 2017, HTSS îşi va concentra eforturile de dezvoltare a soluţiilor sale către interacţiunea cu clientul final, atât interacţiunea directă din piaţă, cât şi în mediul virtual printr-o gamă largă de instrumente (omnichannel, aplicaţii mobile, ibeacon etc.). O atenţie specială este acordată pacienţilor din domeniul medical pentru a facilita accesul acestora la serviciile medicale, dar şi pentru a optimiza şi fluidiza activitatea spitalelor, clinicilor medicale şi a farmaciilor (DataKlas Medical, DataKlas Pharmaceutical).

Aplicaţiile medicale pun la dispoziţia personalului de specialitate instrumente utile în manipularea aparaturii medicale complexe, inclusiv prin utilizarea unor aplicaţii software care utilizează realitatea augmentată.

În HTSS funcţionează un departament de cercetare-dezvoltare a cărui activitate se referă la agregarea şi analizarea datelor din mediul de business, dar şi din mediul social, date ce permit crearea unor algoritmi predictivi care să anticipeze comportamentul clienţilor în raport cu serviciile şi produsele care le sunt oferite. Sunt utilizate metode ştiinţifice de analiză statistică complexă şi algoritmi de predicţie care integrează elemente de machine learning şi inteligenţă artificială (AI).

Aceste metode ştiinţifice sunt folosite şi în cazul coordonării activităţilor dintr-un depozit farmaceutic prin realizarea unor simulări bazate pe reţele neurale şi algoritmi de deep learning, care pot genera predicţii în timp real privitoare la timpii optimi de execuţie a proceselor şi modul de configurare şi coordonare a tuturor activităţilor desfăşurate (forecast & replenishment, stock management, picking & delivery management).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb