Huawei a donat 10.000 de euro Asociaţiei SOS Satele Copiilor

A.P.
Companii / 29 decembrie 2020

Huawei a donat 10.000 de euro Asociaţiei SOS Satele Copiilor

Huawei România a donat 10.000 de euro pentru cadourile de Crăciun destinate copiilor din programele Asociaţiei SOS Satele Copiilor, transmite un comunicat de presă al companiei.

Darurile au ajuns la cei 150 de copii şi tineri care locuiesc în Satele SOS şi în Comunităţile de Tineri din Bucureşti, Bacău şi Cisnădie.

Huawei a putut oferi ajutor în acoperirea nevoilor celor mici, sub formă de îmbăcăminte, materiale şcolare şi cărţi despre informatică.

SOS Satele Copiilor este o organizaţie neguvernamentală, ce derulează programe în 136 de ţări ale lumii şi are ca misiune oferirea unei familii iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească şi susţinerea şi protejarea celor care riscă să o piardă.

În cei 27 de ani de activitate în România, SOS Satele Copiilor România a derulat programe de îngrijire alternativă a copiilor, programe educaţionale, precum şi o serie de proiecte pentru tinerii aflaţi în situaţii de risc atât din sistemul de protecţie, cât şi din mediul rural sau familii vulnerabile.

Anual, peste 700 de copii şi tineri sunt sprijiniţi în mod direct de SOS Satele Copiilor, dintre care peste 150 cresc în Satele SOS, alături de Mamele SOS şi de fraţii biologici sau sociali, iar 550 de copii sunt sprijiniţi să rămână în familiile lor şi să nu trăiască trauma separării.

Diana Podaru - Director General SOS Satele Copiilor România a declarat: "Se încheie un an cum nu am mai trăit, care ne-a încercat limitele şi ne-a determinat să găsim soluţii în situaţii extrem de dificile. Atunci când peste 150 de copii care cresc în casele SOS depind de tine, nu există nicio altă variantă în afară de a merge înainte, cu mult curaj, pentru ca ei să fie în siguranţă, alături de Mamele SOS şi de specialiştii care se asigură că ei primesc tot sprijinul de care au nevoie. Suntem recunoscători că, în tot acest demers, nu suntem singuri, ci alături de parteneri şi oameni de bine, fără de care impactul nostru nu ar fi acelaşi. Mulţumim, Huawei România, pentru sprijinul acordat! Împreună vom reuşi să oferim tuturor copiilor materiale de studiu, pentru ca ei să ţină pasul cu şcoala şi să acoperim o parte importantă din bugetul familiilor, pentru îmbrăcămintea de iarnă. Vă dorim Sărbători frumoase, cu sănătate şi linişte şi un An Nou în care să continuăm să facem bine împreună!".

George Zhang, CEO Huawei România a declarat: "Am avut plăcerea să sprijinim SOS Satele Copiilor în anul 2019, atunci când am iniţiat, pentru prima dată în România, programul «1000 Dreams», pentru copiii aflaţi în grija SOS, pe care sunt mândru că l-am putut continua şi anul acesta, în ciuda contextului dificil. Huawei România speră să le ofere un Crăciun de neuitat, prin intermediul materialelor de studiu în domeniul informaticii şi a hainelor călduroase, pe care le pune la dispoziţie, contribuind în acelaşi timp şi la cultivarea curiozităţii acestor copii pentru tot ceea ce ţine de tehnologie şi informatică. Le urez tuturor, atât personalului din cadrul SOS Satele Copiilor, cât şi copiilor şi mamelor lor Sărbători fericite".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb