Huawei Enterprise ICT Roadshow 2022 România aduce tendinţe de transformare digitală şi soluţii IT&C

G.D.
Companii / 24 august 2022

Huawei Enterprise ICT Roadshow 2022 România aduce tendinţe de transformare digitală şi soluţii IT&C

Huawei Enterprise ICT Roadshow a sosit în România, prima locaţie a turneului său din 2022 în Europa de Est, cu un camion plin cu cele mai noi soluţii, tehnologii şi produse Huawei pentru industrie. Expoziţia a inaugurat evenimentul ICT din România, care a reunit experţi Huawei, parteneri şi clienţi de top din domeniul ICT pentru a împărtăşi cazuri reale şi aplicabile ale soluţiilor propuse de companie, conform unui comunicat remis redacţiei. De asemenea, participanţii la conferinţă, printre care experţi din partea autorităţilor locale şi din Huawei Enterprise, dar şi speakeri din partea unor organizaţii independente, au vorbit despre tendinţele şi aspectele transformării digitale în România, despre provocările şi tendinţele digitalizării, împărtăşind cele mai bune practici şi viziunea lor pentru dezvoltarea viitoare a industriei.

"Anul acesta, observăm că vieţile noastre revin la normal după pandemie şi că progresul transformării digitale nu a încetinit. Astăzi, soluţiile pentru o educaţie inteligentă şi o stocare suficientă a datelor au devenit mai importante ca niciodată în România, iar noi suntem mândri să fim alături de partenerii noştri pentru a fi una dintre forţele motrice din România care creează progresul digital. Huawei va continua să creeze valoare pentru clienţii noştri şi să contribuie la dezvoltarea digitală şi tehnologică în România", a declarat Jensen Li, CEO al Huawei România în cadrul Roadshow-ului.

Potrivit sursei citate, în cadrul ediţiei din acest an Huawei Enterprise Roadshow, participanţii au putut afla mai multe despre Campusul Inteligent Huawei, Centrul de Date Full-Stack, Transmisia şi Accesul Optic şi multe altele, împreună cu soluţiile lor de ultimă generaţie pentru diferite industrii, cum ar fi Educaţia, e-Guvernarea, Finanţele, ISP şi Electricitatea.

În cadrul evenimentului ICT Day, reprezentanţii companiei au vorbit despre actualizarea globală Huawei 2022 şi despre strategiile şi direcţiile EBG Huawei România, urmate de soluţia Huawei Cloud, prezentarea Ideahub şi schimbul de cazuri LLD, în direct, în timpul evenimentului.

"Huawei alocă o parte semnificativă din veniturile sale pentru cercetare şi dezvoltare, iar obiectivul nostru este de a oferi soluţii reale care să uşureze viaţa tuturor. Să oferim cea mai suficientă soluţie pentru educaţie, în special în sălile de clasă şi laboratoarele de informatică - de exemplu, tabla interactivă Huawei ideaHub, o platformă deschisă capabilă să atenueze compatibilitatea sistemului de operare şi a aplicaţiilor pentru profesori" a declarat Vlad Doicaru, VP Huawei România.

Pe 26 August, caravana Huawei Roadshow va ajunge şi în Sibiu, unde partenerii locali vor putea descoperi noile produse lansate de companie.

ICT Roadshow este un eveniment anual dedicat tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor. Evenimentul reuneşte analişti de top din industrie, clienţi şi parteneri care împărtăşesc perspective profesionale şi învaţă despre cele mai recente produse şi soluţii Huawei în domeniile IP şi IT, precum şi inovaţiile TIC ale companiei, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb