Huawei lansează antene pentru reţele 5G sustenabile

G.D.
Companii / 8 martie 2023

Huawei lansează antene pentru reţele 5G sustenabile

Huawei şi-a lansat în cadrul Mobile World Congress (MWC) Barcelona 2023 antenele din seria Eco, ce reduc consumul de energie, îmbunătăţesc eficienţa energetică a reţelei şi economisesc din cheltuielile operaţionale, conform unui comunicat remis redacţiei. Aceste antene ultra-eficiente din punct de vedere energetic reduc emisiile de carbon, fiind în acelaşi timp benefice pentru mediu şi societate. Cu antenele din seria Eco, operatorii pot construi reţele 5G sustenabile de înaltă performanţă, fără a avea nevoie de mai multă energie, chiar şi la o reţea supraîncarcată.

Potrivit sursei citate, eficienţa energetică ridicată a reţelei este noul standard şi este esenţială atât pentru veniturile operatorilor, cât şi pentru dezvoltarea sustenabilă a industriei comunicaţiilor. Antenele joacă un rol fundamental în reţelele wireless, ca mijloc de transmitere a energiei RF către dispozitivele mobile. Prin urmare, cu cât este mai bună eficienţa energetică a antenei, cu atât este mai bună şi eficienţa întregii reţele. Antenele Huawei din seria Eco sporesc eficienţa energetică prin inovaţii precum alimentarea cu injecţie directă a semnalului în bandă completă (SDIF) şi Meta Lens. Antenele Huawei, testate pe o reţea europeană, îi ajută pe operatori să micşoreze consumul de energie cu 15%, îmbunătăţind eficienţa energetică la nivel de reţea.

Eficienţă RF absolută: Antenele Huawei din seria Eco utilizează tehnologia exclusivă SDIF în toate benzile şi reduc pierderile de energie RF în reţeaua de alimentare, pentru o eficienţă crescută cu 15%. În plus, puterea de transmisie necesară este redusă fără a compromite acoperirea. Cu alte cuvinte, calitatea acoperirii reţelei este îmbunătăţită cu aceeaşi putere de transmisie.

Eficienţă absolută în acoperire: Antenele din seria Eco utilizează tehnologia Meta Lens pentru a optimiza direcţia fasciculului electromagnetic şi pentru a proiecta mai multă energie RF în zona ţintă. Zgomotul electromagnetic redus şi interferenţa scăzută cu celulele învecinate îmbunătăţesc şi mai mult calitatea acoperirii reţelei.

Eric Zhao, preşedinte Huawei Antenna BU, a declarat: "Construirea de reţele verzi pentru economisirea energiei şi reducerea emisiilor de carbon este o prioritate globală pentru operatori. Antenele joacă un rol esenţial în reţelele wireless, iar operatorii solicită eficienţă energetică sporită a antenelor. Huawei va continua să inoveze în acest domeniu, sprijinind operatorii să construiască reţele 5G verzi, de înaltă performanţă, şi promovând dezvoltarea sustenabilă a industriei", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb