HUNNEBECK ROMÂNIA: Asistenţa profesională în şantier scade semnificativ costurile cu echipamentele contractate

S.B.
Companii #Construcţii / 5 august 2021

Asistenţa profesională în şantier scade semnificativ costurile cu echipamentele contractate

Asistenţa profesională în şantier impactează în mod direct atât costul, cât şi durata de execuţie a lucrărilor, aducând o reducere semnificativă a acestor indicatori, potrivit Hunnebeck România.

Tocmai din acest motiv, din ce în ce mai multe companii de construcţii ce apelează la închierierea de echipamente Hunnebeck optează şi pentru acest serviciu.

"Pentru companiile de construcţii, pe lângă alegerea materialelor şi a echipamentelor, bugetul alocat şi timpul de execuţie sunt cele mai importante aspecte luate în considerare în managementul unui proiect. Firmele de construcţii au, de cele mai multe ori, nevoie de suport din partea furnizorilor implicaţi, iar Hunnebeck România a creat, din acest motiv, serviciul de asistenţă în şantier. Acest lucru înseamnă că profesioniştii noştri sunt acolo unde constructorii au nevoie de ei. Echipele de asistenţă pot asigura consiliere - fie fizic, direct la lucrări, sau remote din unul dintre sediile noastre locale sau centrale. Aceştia cunosc în deaproape toate detaliile sistemelor noastre, bazându-se totodată pe expertiză companiei acumulată ca jucător global", a declarat Mircea Georgescu - Director General al Hunnebeck România.

Potrivit afirmaţiilor sale, din ce in ce mai multe dintre firmele de construcţii cliente ale Hunnebeck România optează, odată cu închirierea de echipamente, şi pentru acest serviciu. Ponderea este determinată în primul rând de impactul pozitiv pe care îl are implicarea profesioniştilor companiei în proiect. Conform statisticilor interne realizate de companie, durata şi resursele umane alocate asamblării sistemelor de cofraje, poate scădea cu până la 30%.

Un alt aspect important privind serviciul de asistenţă în şantier este faptul că instructajul oferit şi supravegherea şantierului de către experţii Hunnebeck reduc timpul necesar pentru deprinderea echipeilor de dulgheri cu echipamentele. Informaţiile oferite despre manipularea şi utilizarea în condiţii optime şi de siguranţă a cofrajelor şi eşafodajelor, precum şi a elementelor tehnice auxiliare (ex. dispozitive de ridicare) însoţite şi de alte documente tehnice scurtează perioada de acomodare şi creşte productivitatea graţie exploatării avantajelor produselor.

"Odată cu asistenţa în şantier prin intermediul instructorilor de montaj experimentaţi Hunnebeck, constructorii pot observa o diminiuare a costurilor cu chiria echipamentelor puse la dispoziţie de către noi şi, de asemenea, o scădere similară a duratei de realizare a lucrării de cofrare. Pentru instructorii de montaj şi departamentul tehnic din cadrul companiei noastre, obiectivul final este respectarea termenelor definite, productivitate îmbunătăţită şi atingera unor costuri cât mai mici. Hunnebeck oferă acest serviciu dedicat pe fiecare tip de proiect, fie că este vorba de lucrări de infrastructură, rezidenţiale sau comerciale. Pe plan local, deţinem două birouri, la Bucureşti şi în Cluj-Napoca, unde avem specialişti pregătiţi în acest sens şi, mai mult de atât, pentru situaţii complexe dispunem de suport din cadrul grupului Hunnebeck", a încheiat Mircea Georgescu.

Potrivit reprezentantului companiei, unul dintre cele mai recente proiecte în care Hunnebeck oferă şi asistenţă profesională în şantier este realizarea parcării spitalului din Zalău. În cadrul acestui proiect se vor utiliza 2.000 mp de sistem modular de cofrare Topec ce se va monta într-un timp record de 5 zile datorită faptului că instructorul de montaj s-a asigurat că se vor respecta aspecte precum modul de depozitare al materialelor, modul de punere în operă a sistemului şi utilizarea planşelor de execuţie, respectarea panşelor şi a detaliilor tehnice şi modul de utilizare a produselor şi de poziţionare a sistemului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cofratul cu Hunnebeck necesita alpinisti industriali, nu dulgheri, cu Hunnebeck siguranţă muncitorului este zero

    astea sunt cofraje primitive pentru carne de tun

    mergeti pe santierele unde se lucreaza cu Hunnebeck sa vedeti in ce siguranţă lucreaza muncitori!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb