iBanFirst lansează conturile locale în dolari, pentru a sprijini companiile în procesul de extindere în SUA

T.B.
Companii / 7 iunie 2023

iBanFirst lansează conturile locale în dolari, pentru a sprijini companiile în procesul de extindere în SUA

iBanFirst le oferă acum clienţilor săi posibilitatea de a deschide conturi locale în dolari, pentru a facilita transferul fluxurilor de la IMM-urile europene către SUA. În România aproape 1.500 de companii care exportă bunuri şi servicii în USA pot beneficia de aceste conturi locale în dolari.

Pentru clienţii cu birouri locale în SUA sau clienţii care tranzacţionează la nivel internaţional, conturile în dolari vor oferi mai multă agilitate şi eficienţă operaţională, de la deschiderea rapidă a contului până la transferuri imediate de fonduri între conturile iBanFirst, flexibilitate şi multe altele.

Timpii lungi de procesare, procesele rigide şi taxele ridicate şi opace se numără printre numeroasele obstacole pe care companiile care fac afaceri peste Atlantic le pot întâmpina.

De acum înainte, datorită conturilor locale în dolari, clienţii vor putea colecta venituri din vânzările locale, îşi vor putea reuni toate conturile într-un singur loc, vor putea efectua plăţi instantaneu şi gratuit şi vor beneficia de cursuri de schimb favorabile.

Alin Latu, Country Manager iBanFirst România, a adăugat: "Obiectivul nostru este să le oferim clienţilor noştri serviciile de care au nevoie. Am observat că, pentru unii dintre ei, extinderea în SUA poate fi uneori complicată din motive bancare legate de colectarea profiturilor în dolari şi gestionarea fluxurilor. Din acest motiv, crearea de conturi locale în dolari a reprezentat o alegere evidentă. Eliminarea barierelor tehnice, permiţându-le clienţilor să se concentreze asupra expansiunii lor internaţionale."

Biroul din Bucureşti a ajuns la 330 de companii, din industrii precum agricultură, retail, logistică, transport maritim, industria siderurgică, energie, care fac importuri şi exporturi prin intermediul platformei. Targetul principal de clienţi sunt companiile cu un volum anual de tranzacţionare în valută de minim 500.000 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb