ILDC CONSTRUIEŞTE 1.500 DE APARTAMENTE ÎN BUCUREŞTI Estic Park - o investiţie israeliană de 94 milioane euro, pe malul lacului Dobroeşti

Companii / 6 octombrie 2017

Estic Park - o investiţie israeliană de 94 milioane euro, pe malul lacului Dobroeşti

Interviu cu Valentin Zaharia, directorul executiv al proiectului Estic Park

Israel Land Development Company (ILDC) dezvoltă un proiect imobiliar de şase blocuri ce totalizează 1.500 de locuinţe, pe malul lacului Dobroeşti, prin intermediul firmei Eagle Development Estate.

Investitorul ansamblului rezidenţial a început recent lucrările la cel de-al doilea bloc din cadrul complexului, după ce, în primele luni ale anului, au vândut 70% din prima fază a proiectului.

Israel Land Development Company (ILDC) - compania care investeşte în proiect - va aloca, pentru această nouă etapă, care cuprinde 103 apartamente, aproximativ 6 milioane de euro.

Despre importanţa dezvoltatorului, dar şi despre caracteristicile ansamblului rezidenţial ne-a vorbit, în cadrul unui interviu, domnul Valentin Zaharia (foto), directorul executiv al proiectului Estic Park, investiţie de 94 de milioane de euro.

Reporter: Estic Park - un ansamblu rezidenţial nou în Capitală, de 1.500 de locuinţe. Care sunt punctele forte ale acestui proiect?

Valentin Zaharia: În primul rând, ansamblul se află lângă Lacul Dobroeşti, acesta putând fi văzut aproape din toate apartamentele situate la etajele superioare.

Apoi, casa scării este vitrată, eliminând, astfel, senzaţia de întuneric pe care o regăsim de obicei când intrăm într-un bloc, iar structura este concepută în sistem de schelet în cadre (stâlpi şi grinzi). Casa scării separă două aripi de clădire, prin adoptarea acestei soluţii tehnice blocul devenind mult mai rezistent la cutremur.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Geamuri,rame prin care urla vantul,pereti scorojiti,mizerie,balamuc.Cump eri apartament si apoi incepi sa repari pana ce mai platesti jumatate din apartament pe reparatii.

    Chiar domnul Zaharia raspunde zambind si ignorind in cazul in care indraznesti sa reclami ceva.Mai nou,cei de la Antena 3 instaleaza studiouri de filmare,gauresc si isi bat joc de linistea celor ce au platit mii de euro pe un apartament unde au si crapat peretii deja,unde geamurile sunt montate stramb,unde nu am fost bransati la electricitate si am stat cu un generator,unde nu as recomanda nimanui sa se mute si sa si investeasca banii castigati cu greu si in mod cinstit. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb