Ilie Carabulea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

E.D.
Anticorupţie / 16 iulie 2014

Arestul la domiciliu a lui Ilie Carabulea va fi înlocuit cu măsura arestării preventive, deoarece acesta a încălcat în mod repetat obligaţiile impuse de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, transmite DNA.

"Propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că, în intervalul 24.06.2014-05.07.2014, inculpatul Carabulea Ilie a încălcat în mod repetat obligaţiile impuse de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin încheierea din data de 19.06.2013", transmite Direcţia Naţională Anticorupţie.

Cu această ocazie, s-a dispus faţă de inculpat înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 iunie 2014 până la 22 iulie 2014 (inclusiv).

Din probele administrate în cauză, a rezultat faptul că Ilie Carabulea, în intervalul 24 iunie 2014-05 iulie 2014, a încălcat în mod repetat şi sub diferite modalităţi obligaţiile impuse de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Astfel, acesta a luat legătura şi a comunicat prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice în această perioadă, dar şi prin intermediul unei alte persoane, cu firma Carpatica Asig (prin reprezentanţii legali), Crudu Ana-Ina, precum şi cu mai mulţi martori din dosar.

Totodată, începând cu data de 25.06.2014, inculpatul Ilie Carabulea a instalat un sistem de monitorizare la domiciliul acestuia, conectat la serverul Carpatica Asig SA., prin intermediul căruia are acces online la imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în sediul Carpatica Asig. şi, implicit la activitatea desfăşurată de inculpaţi şi martori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb