IMMOFINANZ îşi consolidează parteneriatele în sectorul de birouri

Adina Lateş
Companii #Construcţii / 28 septembrie 2015

IMMOFINANZ, unul dintre investitorii de pe piaţa imobiliară din România, anunţă mai multe parteneriate noi şi extinderi ale colaborărilor cu chiriaşi din sectorul local de birouri, pentru suprafeţe de peste 21.000 metri pătraţi, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Astfel, compania informează că a prelungit şi extins contracte existente pentru mai mult de 19.000 metri pătraţi şi a atras chiriaşi noi pentru aproximativ 2.400 metri pătraţi în cinci dintre proprietăţile sale de birouri Clasa A din Bucureşti.

După ce recent a întâmpinat un nou chiriaş, Grupul Media Camina (Radio Zu şi Radio Romantic), şi a consoldiat parteneriatul cu Syngenta Agro, veştile bune din Victoria Park continuă: marele dezvoltator de software SIVECO România a prelungit pentru încă şapte ani contractul de închiriere pentru 5.500 metri pătraţi în clădirea de birouri premium a IMMOFINANZ. Acest parteneriat a început în 2006 şi se va întinde, astfel, pe o perioadă de cel puţin 17 ani.

Un alt chiriaş pe termen lung al grupului austriac, KPMG a ales să extindă suprafaţa închiriată în Victoria Park cu aproape 670 metri pătraţi, la aproximativ 6.400 metri pătraţi, şi a prelungit contractul de închiriere pentru încă cinci ani. Astfel, parteneriatul dintre IMMOFINANZ şi KPMG se va întinde pe o perioadă totală de cel puţin 15 ani.

O altă clădire de birouri importantă, S-Park întâmpină noi chiriaşi: B.Braun, unul dintre chiriaşii pe termen lung ai IMMOFINANZ, din LOG.IQ Timişoara, a semnat un contract de închiriere pe cinci ani pentru 450 metri pătraţi în S-Park, în timp ce Best Chef va deschide un punct de lucru bazat pe conceptul său Cafeteria Restaurant în aceeaşi clădire. Best Chef a semnat un contract de închiriere pe cinci ani pentru un spaţiu de retail de aproximativ 990 metri pătraţi în S-Park.

De asemenea, producătorul de pompe Grundfos Pompe România şi-a prelungit contractul de închiriere pentru 630 metri pătraţi în S-Park, pentru o perioadă de încă cinci ani. Grundfos este partener al IMMOFINANZ încă din 2011. SkyConsult Ro, companie ce oferă servicii de consultanţă IT, şi-a prelungit, de asemenea, pentru încă trei ani contractul de închiriere pentru aproximativ 530 metri pătraţi în S-Park.

O altă proprietate IMMOFINANZ care întâmpină chiriaşi noi este Băneasa Airport Tower: ProCredit Bank a semnat un contract de închiriere pe cinci ani pentru aproximativ 330 metri pătraţi, în timp ce Hafele România va deveni chiriaş pentru cinci ani pe o suprafaţă de aproximativ 300 metri pătraţi.

IRIDE Business Park anunţă, de asemenea, semnarea unui nou parteneriat: Real Velarde, companie ce va aduce în Bucureşti conceptul CrossFit "The American Way", va închiria aproximativ 300 metri pătraţi pe o perioadă de cinci ani în această proprietate. Noul chiriaş va transforma spaţiul respectiv într-un centru de fitness ce îşi va deschide porţile începând cu luna decembrie.

Mai mulţi chiriaşi existenţi şi-au prelungit şi/sau extins contractele de închiriere în IRIDE: Terapia Ranbaxy, membră a grupului Sun Pharmaceutical Industries, a ales să îşi prelungească contractul de închiriere pentru 2.000 metri pătraţi, în cadrul unui parteneriat cu IMMOFINANZ ce a început în 2006. Pe de altă parte, colaborarea IMMOFINANZ cu Ropharma a debutat în 2008, iar compania şi-a prelungit acum acordul pentru 975 metri pătraţi în IRIDE.

"Un alt chiriaş care şi-a prelungit contractul de închiriere este Telekom România: compania a extins acordul pentru 1.200 metri pătraţi pe o perioadă de încă zece ani. Parteneriatul cu IMMOFINANZ se va întinde, astfel, pe o perioadă totală de cel puţin 17 ani. De asemenea, Reţeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA a prelungit pentru încă cinci ani parteneriatul început în 2004. Mai mult, compania şi-a extins suprafaţa închiriată în IRIDE până la aproximativ 275 metri pătraţi. Un alt partener pe termen lung al IMMOFINANZ, Alcon a prelungit contractul de închiriere pentru 650 metri pătraţi, început în 2002", relatează sursa citată.

Bucharest Corporate Center anunţă, de asemenea, extinderea parteneriatului cu Wolf Theiss, un alt chiriaş pe termen lung al IMMOFINANZ. Una dintre cele mai importante companii de consultanţă juridică din Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est, Wolf Theiss a ales să prelungească acordul de închiriere pentru 1.200 metri pătraţi în clădirea de birouri premium pentru încă cinci ani. Astfel, colaborarea companiei cu IMMOFINANZ se va întinde pe o perioadă de cel puţin 11 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb